Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı gibi bir diziden sonra İyilik’i neden kabul etti?

İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı gibi bir diziden sonra İyilik’i neden kabul etti?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İsmail Demirci, iki sezon süren ve Aslıhan Güner ile başrolünü paylaştığı Kuzey Yıldızı dizisiyle büyük bir çıkış yaptı. Hande Soral ile evli olan İsmail Demirci, son dönemde yaptığı televizyon dizisi çıkışları ile dikkatleri üzerine çekti.

Kuzey Yıldızı’ndaki etkili performansının ardından 1 yıl sonra yeniden setlere dönüş yapan oyuncu, bu sefer de Murat karakteri ile yalancı bir baba karakterini izleyicilerin karşısına getiriyor. Oyuncunun rol arkadaşları arasında Hatice Şendil, Sera Kutlubey ile Perihan Savaş bulunuyor.

Oyuncu, hem eşini aldatıyor hem de sevgilisini idare etmeye çalışıyor. Eşinin ailesinin işinde yönetici olarak çalışan Murat, kayınvalidesinden de büyük baskı görüyor. Murat karakterinde oyuncuyu görenler, neden bu rolü kabul ettiğini merak etmişti.

İsmail Demirci, Kamera arkası programına konuştu ve şu ifadeleri kullandı” Karakterin kendi içindeki çatışması çok kuvvetli. Ben daha çok işleri değerlendirirken, kabul ederken böyle bakıyorum. Karakterin kendi iç çatışmasına bakıyorum. Bu çok yeterli ve hatta gereğinden fazla bir çatışması var. Çünkü orta halli bir aileden gelen ama birden CEO olmuş bir adam, bunu kaldırmak kolay bir şey değil. Bunu oynamak zevkli.”

İsmail Demirci, dizide canlandırdığı Murat karakterini izleyicilerin pek de beğenmeyeceğini düşünüyor. Oyuncu, “Sevilecek birisi değil ama sevilecek tarafları da var. Umarım umabildiğimce sevebileceğimiz bir karakter olur” dedi.

Hayatta her zaman daha iyisini isteyen, hırslı bir karakteri canlandıran İsmail Demirci, ikinci bölümü geride kalan dizide başrolün hakkını veren performansı ile de takipçilerinden geçer not aldı.