Ana sayfa Sosyal Medya Ah be Yaren bi bırakmadın peşlerini! Hercai’nin Yaren’i yüzünden İlay Erkök sokakta neler duyuyor neler!

Ah be Yaren bi bırakmadın peşlerini! Hercai’nin Yaren’i yüzünden İlay Erkök sokakta neler duyuyor neler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mardin’in Midyat ilçesinde çekimlerine devam edilen Hercai dizisinde Yaren karakterine hayat veren İlay Erkök, başarılı performansıyla öne çıkan isimler arasında bulunuyor. Kötü bir kadın karakterine gayet iyi hayat veren oyuncu, uzun süredir İstanbul’a gelememişti. Yoğun dizi çekimlerinden yılbaşı arası olunca izin alan İlay Erkök, İstanbul’da sokakta kameralara yakalandı.

Pandemi nedeniyle sette tedbirleri ciddi ve kararlı şekilde sürdürdüklerini belirten oyuncu, “Ailemle olmak için bir kaç alışveriş yapayım dedim, malum kış da başladı artık. Mardin de daha da soğuk oluyor havalar” diye konuştu. Kış hazırlığı yapan oyuncu, Mardin’i de gezecek çok zamanının olduğunu anlattı.

Oyuncu, pandemi nedeniyle ev ile set arasında gidip gelmeye çaba harcadığını belirtti. Midyat sokaklarında gördükleri ilgiden de memnun olduklarını anlatan İlay Erkök, “Sizin tanımadığınız bir insanın sizi tanıyıp, daha tebessümlü ‘sen neler yapıyorsun neler’ gibi… Ben dizide kötü karakter olduğum için, öyle yaklaşmaları çok talı ve çok hoşuma gidiyor” diye konuştu.

Farklı kesimlere ve yurt dışındaki farklı kültürlerdeki insanlara da hitap ettiklerini gördüğü için çok mutlu olduğunu da dile getiren İlay Erkök, bundan gurur duyduğunu da ifade etti. Sokakta kendisine “Yaren” olarak seslenilmesinin de mutlu ettiğini anlatan oyuncu, kötüyü oynamanın verdiği sıkıntıların da olduğunu söyledi.

Özellikle Mardin bölgesinde daha çok tepki aldığını ifade eden İlay Erkök, şunları söyledi: “İnşallah bir gün kötülüğünün karşılığını bulacaksın, diyorlar. Bi bırakmadın peşlerini. Sitemleri tatlı oluyor ama her seferinde diziyle gerçeği ayırt edebildikleri için, benim Yaren ile bir alakam olmadığını görüyorlar.”