Ana sayfa Dizi İzle Ah Kalbim 27 Nisan Cumartesi 319. bölümde neler olacak?

Ah Kalbim 27 Nisan Cumartesi 319. bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

Hafta sonları Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Ah Kalbim dizisinin yeni bölümünü 27 Nisan Cumartesi akşamı izleyeceksiniz. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Ah Kalbim heyecan dolu 319. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz. Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’ her hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

317. bölümde neler olmuştu?

Niha ve Tarun’un nişanında Abhi ile Pragya arasında yakınlık oluşur. Bu yakınlık Tanu’yu çok kızdırır. Gözü kararan Tanu her şeyi King’e anlatacak mı?

Tarun ve Niha’nın evlenmesine karar verilir. Bu haber genç çifti çok sevindirir. Nişan töreninde Abhi ve Pragya eski günlerindeki gibi birlikte hazırlanır. Onları gören Disha çok heyecanlanır. Purab’a gördüklerini anlatır. Onlara kulak misafiri olan Tanu ise duydukları karşısında çok öfkelenir.

Abhi Pragya’yı düşmek üzereyken yakalar. Buna şahit olan Tanu daha da çok hırslanır ve Pragya’nın karşısına çıkar. Tanu Pragya’yı her şeyi King’e anlatmakla tehdit eder. Tanu söylediğini yapacak mı?

Künye:
Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Yapımcı: Ekta Kapoor Senaryo: Anil Nagpal Yapım Yılı:2014
Oyuncular: Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Ülke: Hindistan Tür: Romantik- Drama