Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de Kefaret’in yayın günü belli oldu! Öğretmen’in niye alelacele final yaptığı da netleşti!

Fox TV’de Kefaret’in yayın günü belli oldu! Öğretmen’in niye alelacele final yaptığı da netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında bir süredir tanıtımları yayınlanmakta olan Kefaret dizisinin Pazar akşamları izleyicilerle buluşacağı açıklandı. Dizinin 22 Kasım Pazar akşamı ilk bölümüyle ekranda olacağı da yayınlanan fragman ile duyuruldu. Fox TV’de Pazar günleri Savaşçı dizisi yayınlanırdı. Ancak Savaşçı 3 stok bölümden sonra ortadan kaybolunca, bu sefer Öğretmen dizisi başladı. 4 haftadır da Öğretmen Pazar akşamları izleyicilerle buluşuyor.

15 Kasım Pazar akşamı Öğretmen dizisinin 9. final bölümü yayınlanacak. Dizi apar topar ekrandan siliniyor. İzleyiciler bu durumdan rahatsız ve sosyal medyada da birçok yorum paylaştı. Ancak dizinin final kararından geri dönüş yok. Ancak Fox TV ekranı Pazar günleri yine boş geçmeyecek.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisi 22 Kasım Pazar akşamı ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Merakla beklenen Kefaret dizisi de yayına başlayabilmek için Öğretmen dizisinin final yapmasını beklemek durumunda kaldı.

Bu sezon için birçok dizi hazırlayan ve gün sorunu yaşayan Fox TV, daha önce de Bay Yanlış dizisine son vermiş ve Çocukluk isimli yapımı ekrana sürmüştü. İşte Kefaret dizisinin 22 Kasım Pazar günü başlayacağını duyuran Fox TV’nin fragmanı:

“Kefaret” dizisi, FOX izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un paylaştığı dizide Özge Özacar, Mine Kılıç, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Ege Kökenli, Enis Yıldız, Tolga Güleç, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Ayşegül Cengiz gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor.

Fox TV'de Kefaret'in yayın günü belli oldu! Öğretmen'in niye alel acele final yaptığı da netleşti! 2

Hikaye özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi “Zeynep”in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıkları konu alıyor.