Ana sayfa Sinema Arda Kural yıllar sonra yeniden sette! Hem de çok iddialı oyuncularla birlikte!

Arda Kural yıllar sonra yeniden sette! Hem de çok iddialı oyuncularla birlikte!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 90’lı yılların yakışıklı oyuncusu Arda Kural, yaşadığı psikolojik problemler nedeniyle yıllardır setlerden uzakta kalmıştı. Kural nihayet iyileşti ve yeniden setlere döndü. Yeni filminin çekimlerine başlayan Kural, çok usta oyuncularla birlikte rol alıyor.

Bir zamanlar yakışıklılığıyla genç kızların büyük hayranı oldu ve “yerli Leonardo Di Caprio” olarak anılan Arda Kural, yıllarca yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle setlerden uzakta kalmış, kilo almış ve tanınmayacak hale dönüşmüştü. Ancak Kural kısa süre önce iyileştiğinin ve geri döndüğünün mesajını vermiş hayranlarını çok sevindirmişti.

Arda Kural’ın dönüşü bir sinema filmiyle oluyor. Yıldızlara Bak isimli sinema filminin çekimlerine nihayet başlandı, Arda Kural da yıllar sonra setlere geri dönüş yaptı. Arda Kural’a yeni filminde çok usta oyuncular eşlik ediyor.

Arda Kural yıllar sonra yeniden sette! Hem de çok iddialı oyuncularla birlikte! 7

Yönetmenliğini ve senaryosunu Doruk Tüzel’in üstlendiği filmde Arda Kural’ın yanı sıra Altan Erkekli, Güven Hokna ve Tarık Pabuçcuoğlu eşlik ediyor. Filmin senaryosuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Ancak çok duygusal bir hikayeye sahip olduğu belirtiliyor.

Setlere döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Kural gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “Güzel bir film, bir anlamı var bu filmin. Hayatta dramın, kötü şeylerin, insanın başına gelen kötü şeylerin neden geldiğine dair düşünselliği anlatacağız. Nasıl mücadele edilir ya da içsel yolculuğumuzun dışa vurumu gibi hissettirmeye çalıştığım bir film.” Yıldızlara Bak isimli filmde Arda Kural’ın hayatından kesitler olduğu da belirtiliyor.

Bugün 41 yaşındaki oyuncu genç yaşlardayken aldığı tiyatro eğitiminin ardından 1999 yılında rol aldığı Eyvah Kızım Büyüdü dizisiyle ekran dünyasına adım attı. Sarı saçları ve Avrupai yüzüyle dikkat çeken Kural, ünlü oyuncu Leonardo Di Caprio’ya benzerliğiyle ün yaptı. Bir zamanlar birçok dizide rol alan Arda Kural Lise Defteri, Beyza’nın Kadınları, Kızlar Yurdu, Emret Komutanım’ın da aralarında bulunduğu birçok dizi ve filmde başarılı performans göstermişti.