Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Safiye ah! Masumlar Apartmanı’nda Safiye’nin Naci’si geldi ama durum öyle değil!

Ah Safiye ah! Masumlar Apartmanı’nda Safiye’nin Naci’si geldi ama durum öyle değil!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dün akşam 10. bölümüyle ekranlara gelen Masumlar Apartmanı dizisi, yine izleyenleri ekrana kilitledi adeta! Dizide Safiye’nin geçmişindeki bazı bilgilerin ortaya çıkmasıyla birlikte, bölüm finalinde ise bir sürpriz izleyiciyi bekliyordu! Aşktan, sevmekten anlamaz gibi duran Safiye’nin içinde meğer ne büyük bir aşk varmış! Dizinin takipçileri, Safiye’nin geçmişine indikçe, onu daha iyi anlamaya başlıyor.

TRT1’de yayınlanan ve başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol aldığı dizi, yine izleyenleri çok etkileyen bir bölümle ekranlara geldi. Gülben ve Safiye’nin yaşadıkları kavga sonrasında konuşmamalarıyla birlikte ortaya eski defterler döküldü.

Gülben’in ablasına rest çekmesinden sonra Safiye geçmişine döndü. Sevgisiz biri olarak nitelendirilen Safiye’nin lise yıllarındaki o büyük aşkına bir otobüsün çarptığı öğrenildi. Herkesin bu şokla birlikte Safiye’nin içindeki acıyı daha iyi anladığı bir bölüm oldu.

Ancak dizinin son sahnesinde ortaya çıkan bir kişi vardı ki hem Safiye’yi hem de izleyenleri şoke etti! Neriman, açık camdan bakarken karşı binadaki otelin camında hocası Naci’yi gördü. Ona el sallarken Safiye de yanına geldi ve o anda donup kaldı!

Ah Safiye ah! Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin Naci'si geldi ama durum öyle değil! 12

Bundan sonra neler yaşanacağı merak konusu. Safiye, eski aşkı ile konuşacak mı? Naci neden o otele geldi? Bilerek mi Safiye’nin evinin karşısına yerleşti?  gibi bir takım sorular şimdi izleyenlerin aklını kurcalıyor ama Naci’nin ortaya çıkmasıyla Safiye’nin de bir değişim geçireceği tahminleri yapılmakta.

Bu arada yüzünü görmediğimiz Naci’yi bir sonraki hafta göreceğiz. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Naci karakterini oynayacak isim ise ünlü oyuncu Tansel Öngel.

Ancak herkesin o kazada öldüğünü sandığı, en azından dizide öyle bir imaj verilen Naci’nin bir anda ortaya çıkması ise çok şaşırttı. Safiye’nin Naci’nin ölümünün ardından bir travma yaşadığı sanılıyordu ama ya senarist son anda Naci’yi yeniden hikayeye getirdi ya da izleyiciye sanki ölmüş gibi gösterilip bir sürpriz yapıldı!

Ah Safiye ah! Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin Naci'si geldi ama durum öyle değil! 13

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabındaki hikayeyi okuyanlar, Naci karakterinin öldüğünü anlatıyor sosyal medya yorumlarında ama dizide başka bir süreç yaşanıyor artık.

Görünen o ki hikaye birebir devam etmeyecek. Naci karakterinin çıkıp gelmesiyle birlikte farklı bir rota izlenmeye başlanacağı anlaşılıyor dizide. Böylece Safiye’nin de hikayesi farklılaşacak…

Nasıl gelmiş olursa olsun Naci karakteriyle birlikte hem Safiye hem de ailesi için yeni bir dönemin başlayacağı da anlaşılıyor. Bu arada Safiye’nin elindeki o kitabın da sırrı çözüldü.

Ah Safiye ah! Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin Naci'si geldi ama durum öyle değil! 14

Turgut Uyar’ın Büyük Saat romanını Naci’nin de okuduğu görüldü. Aynı anda fonda çalan Sezen Aksu’nun ‘Ah Kavaklar’ şarkısı eşliğinde dizide hayli dramatik anlar yaşandı…

İşte herkesi çok şaşırtan o sahne:

İşte o sahneye gelen yorumlardan bazıları:

Ah Safiye ah! Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin Naci'si geldi ama durum öyle değil! 15

Ah Safiye ah! Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin Naci'si geldi ama durum öyle değil! 16

Ah Safiye ah! Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin Naci'si geldi ama durum öyle değil! 17