Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde Alya’nın bu haline bayılacaksınız! 12. bölüm çok sürprizli

Kırmızı Oda dizisinde Alya’nın bu haline bayılacaksınız! 12. bölüm çok sürprizli

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamları TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, yeni sezonun yeni sezonun en çok konuşulan, dikkat çeken yapımlarından birisi. İlk bölümlerde Meliha’nın hikayesi izleyiciyi sarsarken, daha sonra Alya ortaya çıkmıştı. Melisa Sözen’in müthiş oyunculuğuyla hayat verdiği Alya ve onun yaşadıkları, ekran başındaki izleyenlere soluksuz izlenen ve dehşete düşüren sahnelerle anlatıldı.

Şizofren annesinin her türlü şiddetine maruz kalan Alya, son olarak da annesinin gözleri önünde kendisini astığını ve cesetle saatlerce bir sandalyeye bağlı şekilde kaldığını anlattı. O andan itibaren gerçek hayattan alınan bu hikayenin en dehşet verici anlarını yaşadı izleyici.

Doktor Hanım’ın ofisine geldiğinde her yeri çamura bulayan, bağırıp çağıran, yerlere yatan, kir pas içindeki bu kadının, Hukuk Fakültesi birincisi olduğuna bile inanamayan izleyici, hikayesini dinleyince altı üst oldu.

Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın bu haline bayılacaksınız! 12. bölüm çok sürprizli 9

Doktor Hanım, Alya ile konuşmanın bir yolunu buldu ve sonunda onun güvenini kazandı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden yazdığı kitaptan alınan Alya karakterinin hayatı, izleyiciyi çok sarsan bir hikayeydi ama sona geliniyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Doktor Hanım, bir sonraki hafta Alya’nın evine gitmeyi teklif etti. Bu hafta Alya, Doktor Hanım’ı evinde ağırlayacak. Onu heyecan içinde, yüzünde gülücükler açarken, çay ikram ederken göreceğiz.

Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın bu haline bayılacaksınız! 12. bölüm çok sürprizli 10

Alya ayrıca bir başka dönüşüm de yaşayacak. Artık hayata katılmaya karar veren Alya, önce kendine güzel kıyafetler alıp sonra da kuaföre gidecek. İzleyici şimdiden, Alya’yı yeni haliyle görmek için heyecanlanıyor.

Bu arada diziye Alya giderken yeni karakterler katılıyor. Uzun zamandır ekranlarda olmayan Sezin Akbaşoğulları ile Füsun Demirel, derin bir hikayeyi paylaşmak için anne kızı canlandırmaya geliyorlar yeni bölümde.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, on ikinci bölümü ile 20 Kasım Cuma akşamı TV8’de yayınlanacak.

Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı’nın kadroda yer aldığı dizide ayrıca konuk oyuncular da yer alıyor. Sürpriz isimler bu hafta da izleyicilere etkili hikayeler sergileyecek.

Sema Keçik, Serhat Nalbantoğlu, Nazan Diper, Sezin Akbaşoğulları, Füsun Demirel, Semra Dinçer ve Melisa Sözen bu bölümde yer alan konuk oyuncular olarak dikkatleri çekecek.

Kırmızı Oda dizisinde Alya'nın bu haline bayılacaksınız! 12. bölüm çok sürprizli 11

‘Kırmızı Oda’nın 12. yeni bölümünde; Selvi (Sema Keçik) İstanbul’daki köşke vardığında Rıza’nın (Serhat Nalbantoğlu) kızları ve ablası Saadet’ten (Nazan Diper) gördüğü tepkinin kendisini nasıl yaraladığını Doktor Hanım’a anlatır.

Hediye (Sezin Akbaşoğulları) hasta annesinden (Füsun Demirel) halası bildiği Hikmet (Semra Dinçer) hakkında öğrendiği bir sırla hayatı alt üst olunca Doktor Piraye’nin kapısını çalar.