Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinde korona şoku! Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı, çekimler durdu!

Arıza dizisinde korona şoku! Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı, çekimler durdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan Show TV’nin sevilen dizisi Arıza’nın çekimleri durduruldu! Mart ayından beri Türkiye’de de yayılan Covid 19 salgını sonrasında pek çok set durmuş, uzun süre karantina nedeniyle çekimler yapılamamıştı. Yaz dönemine doğru yeniden başlayan çekimlere ara verildikten sonra yeni sezonda ise alınan sıkı önlemlerle dizi setlerinde çekimlere başlanmıştı.

Ancak tüm önlemlere karşın oyuncu ve ekipteki çalışanların koronavirüse yakalanması önlenemiyor. Kimi setlerde oyuncuların koronaya yakalanması nedeniyle çekimlere ara verilmekte. Bu diziler arasına Arıza da katıldı.

Arıza dizisinde Burak Ersoylu karakterini oynayan Olgun Toker’i koronaya yakalandığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verdiği bilgide Toker’in korona olduğunun öğrenilmesinin ardından dizinin çekim programının değiştirildiğini belirtmekte.

Arıza dizisinde korona şoku! Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı, çekimler durdu! 7

Olgun Toker, yılbaşı akşamı Güldür Güldür Show’a katılarak bir sürpriz yapmıştı. Arıza’nın setindeki tüm oyuncuların ve ekibin de yeniden teste tabi tutulacağı tahmin ediliyor. Başka bir oyuncuda veya ekipten bir kişide de virüse rastlanıp rastlanmadığı henüz bilinmiyor.

O3 Medya imzalı Arıza dizisi, bu Pazar yayınlanmamış ve bir hafta yayına ara verilmişti. Dizinin 17. bölümünün ise 10 Ocak Pazar akşamı yayınlanması bekleniyordu. Bu durumda yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu.

Arıza dizisinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan başrollerde yer alıyor.