Ana sayfa Sosyal Medya Ahu Yağtu 11 yıl geriye gitti! Tuba Büyüküstün, Roma sokaklarında! Farah Zeynep Abdullah tarz yaptı

Ahu Yağtu 11 yıl geriye gitti! Tuba Büyüküstün, Roma sokaklarında! Farah Zeynep Abdullah tarz yaptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ilgi görmeye ve beğeni toplamaya devam ediyor. Ahu Yağtu, takipçilerini 11 yıl önceye götürdü. Tuba Büyüküstün, Roma sokaklarını hatırlattı. Farah Zeynep Abdullah ise farklı tarzı ile dikkat çekti.

En son Kadın dizisinde Pırıl karakterine hayat veren, pandemi öncesinde de tiyatro çalışmaları ile dikkat çeken Ahu Yağtu, instagram hesabından 2009 yılında New York’ta çekilen fotoğrafını yayınladı. Takipçileri, oyuncunun cool haline dikkat çekti ve 11 yıl içinde hiç değişmediğine ve çok güzel yaş almakta olduğunu yazdı.

Ahu Yağtu 11 yıl geriye gitti! Tuba Büyüküstün, Roma sokaklarında! Farah Zeynep Abdullah tarz yaptı 9

Tuba Büyüküstün ise instagram hesabından yaptığı paylaşımda İtalya’nın başkenti Roma’daki eski bir sokak pozunu yayınladı.

Eski futbolculardan Ali Güneş, “Korona bitsin seni kimse İstanbul’da tutamaz artık” notuyla yorum yaptı. Tuba Büyüküskün de bu paylaşıma gülen yüz emojisi ile yanıt verdi.

Ahu Yağtu 11 yıl geriye gitti! Tuba Büyüküstün, Roma sokaklarında! Farah Zeynep Abdullah tarz yaptı 10

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakteri ile harikalar yaratan Farah Zeynep Abdullah, dergi çekimlerinde ise farklı tarzıyla, kış esintisi yaptı. Oyuncu, hem üzerindeki kıyafetlerle hayranlarına farklı göründü hem de pozlarının aykırılığı üzerinden “Düzgün poz ver artık” diye yorumlarla karşılaştı.

Ahu Yağtu 11 yıl geriye gitti! Tuba Büyüküstün, Roma sokaklarında! Farah Zeynep Abdullah tarz yaptı 11