Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni ünlüsü Hande Soral’ın aklını başından alan adam!

Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni ünlüsü Hande Soral’ın aklını başından alan adam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Soral, durdu durdu sonunda voleyi vurdu… 3. sezonunda yükselişini sürdüren Bir Zamanlar Çukurova gibi çok güçlü bir diziden teklif alan oyuncu, rolü kabul etti. Yakında Adana’da dizinin çekimlerine katılacak olan Hande Soral, daha önce Diriliş Ertuğrul’da rol almıştı.

2007 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Hande Soral, Küçük Kadınlar, Fatih, Çalıkuşu, Yılanların Öcü, Evlat Kokusu, İsimsizler gibi dizilerde farklı rollerde yer aldı. En son Diriliş Ertuğrul dizisinde İlbilge Hatun olarak yer alan ünlü oyuncu, geniş kitleler tarafından daha çok tanındı. Ayrıca bu dizi sayesinde yurt dışında da ününe ün katan Soral, şimdilerde yeni dizisinin heyecanını yaşıyor.

Hande Soral’ın eşi İsmail Demirci ise Ordu’da bulunuyor ve geçen yıldan bu yana da Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey karakteri ile başarılı bir performans çiziyor. İsmail Demirci’nin doğum gününde de eşinden sevgi dolu bir mesaj geldi. 13 Kasım 1984 doğumlu olan Demirci, 36. yaş gününü kutluyor.

Hande Soral da paylaşımda bulunarak hayatının aşkının bu özel gününü instagram hesabından kutladı. Oyuncu, “İyi ki doğdun sevgilim, seni seviyorum” diyerek kalp emojisi ile aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni ünlüsü Hande Soral'ın aklını başından alan adam! 7

Sezon başından bu yana dizi çekimleri nedeniyle ayrı olan çift, Hande Soral’ın Bir Zamanlar Çukurova’ya katılması ile Türkiye’nin farklı uçlarında bulunmak durumunda. Kuzey’de Ordu ve Güney’de de Adana’da çekimlerde yer alacak olan ünlü çift, bir süre daha ayrı kalmak durumunda.