Ana sayfa Sosyal Medya Ahu Yağtu’dan klasına yakışan harika davranış!

Ahu Yağtu’dan klasına yakışan harika davranış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahu Yağtu, 11 Temmuz 1978 doğumlu. Oyuncu 42. yaşgünü öncesinde yaptığı duyuru ile dikkatleri üzerine çekti. En son Kadın dizisinde Pırıl karakteri ile ekranda yer alan oyuncu, karantina dönemi öncesinde ise tiyatro oyunları ile göz doldurmuştu.

Dizilerin ardından Closer ve Karanlıkta Komedi isimli oyunlarla sahnede boy gösteren Ahu Yağtu, oyunculuğunun da farklı yönlerini hayranlarına sergilemiş oldu. Ahu Yağtu, doğum günü öncesinde ise ailesine, dostlarına ve tüm takipçilerine bir hatırlatmada bulundu.

Ünlü oyuncu, klasına yakışan bir harekette bulunarak Sosyal Ben Vakfı için destek talebinde bulundu. İşte Ahu Yağtu’nun açıklaması:

Ahu Yağtu'dan klasına yakışan harika davranış! 7

“11 Temmuz benim doğum günüm. Bu sene sizlerden hediye ya da organizasyon istemiyorum. Onun yerine SosyalBen Vakfı için açtığım doğum günü kampanyama büyük küçük demeden yapacağınız bağışları bekliyorum.

Ümidim toplanan bağışlarla taşımalı eğitimin uygulandığı köy okullarında öğrenim gören 7-13 yaş arası çocukların yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini sağlamak için düzenlenen resim, müzik, icat, kısa film, spor, oyun, fotoğrafçılık, dans, yaratıcı yazarlık gibi atölyelere katkı sağlamak. Haydi hep birlikte geleceğin oyuncuları, senaristleri, dansçıları, bilim insanlarına bir nebze de olsa destek olalım. ”

Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.”