Ana sayfa Dizi Haberleri Ahu Yağtu, Kardeşlerim dizi setindeki imrenilecek ortamı anlattı!

Ahu Yağtu, Kardeşlerim dizi setindeki imrenilecek ortamı anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahu Yağtu, Kadın dizisindeki güçlü çıkışının ardından kariyerine Kardeşlerim isimli atv dizisiyle devam ediyor. 1978 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, Suzan karakteri ile dizinin öne çıkan isimlerinden birisi konumunda.

Genç oyuncuların büyük bir sıçrama yaptıkları Kardeşlerim, tecrübeli isimlerin desteğiyle çok başarılı bir iki sezon geçirdi. Üçüncü sezon öncesi verilen arada ise ekip enerji depolayacak ve Ağustos sonunda bir araya gelerek yeniden çekimlere başlayacak.

Ahu Yağtu da dizinin setinde yaşananlar konusunda bazı detaylar verdi. Ekip uyumunun ekrana yansımasının bir sinerji olduğuna değinen oyuncu, “O bir sinerji, sonuçta ekrana yansımaması imkansız” ifadesini kullandı.

Kimsenin birlikte rol aldığı arkadaşını sevmek zorunda olmadığına vurgu yapan Ahu Yağtu, “Sevmek gerekmiyor çalıştığın insanı ama saygı duyman geriyor. O anlamda herkes işini profesyonel biçimde yaptığı için işin sonucu belli” açıklamasında bulundu.

Ahu Yağtu, Kardeşlerim dizi setindeki imrenilecek ortamı anlattı! 7

Ahu Yağtu’nun bu sözleri sette güçlü bir uyumun yanı sıra herkesin birbirine saygı duyduğu bir ortamın da oluşturulduğunu gösteriyor.

Yaz döneminde oğluyla birlikte tatile çıkacağını ifade eden Ahu Yağtu, üçüncü sezonda da hikayenin önemli isimlerinden birisi olmayı sürdürecek.

Kardeşlerim dizisi 56 bölüm süren iki sezonluk macerası ile milyonların gönlünü kazandı. Çok başarılı reytingler elde eden ve Cumartesi akşamları en çok izlenen ikinci program olan dizi, aynı zamanda istikrarlı bir başarı sergileyerek de dikkatleri çekti.

Her hafta milyonlarca izleyiciye ulaşan dizinin üçüncü sezonu da merakla bekleniyor ve yine çok başarılı bir dönem geçmesi bekleniyor. Bunun altında yatan en önemli sır ise senaryonun başarısı olarak ortaya çıkıyor. Tabii ki ekip uyumu ve oyuncu seçimindeki doğru tercihler de bu başarının gelmesinde önemli bir rol oynadı.