Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin dördüncü sezonunda ekibin heyecanı hala ilk günkü gibi!

Kardeşlerim dizisinin dördüncü sezonunda ekibin heyecanı hala ilk günkü gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve başarılı şekilde yoluna devam eden Kardeşlerim dizisinde, ekibin yoğun çalışma temposu sürüyor.

İlk 3 sezonda çok başarılı işlere imzasını atan Kardeşlerim dizi eibi yeni döneme Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran’ın yokluğunda devam ediyor. Dizinin 4. sezonunda Doruk’un ölümü ile birlikte hikayede büyük bir boşluk oluştu. Ancak reyting sonuçlarına bakıldığı zaman Kardeşlerim dizisinin hala iyi oranlar elde edebildiğini görmekteyiz.

Ortalamanın üstünde gelen reytingler ilk 3 sezondaki daha yüksek reyting sonuçlarını aratıyor olsa da ilerleyen haftalarda bu durumun değişmesi mümkün görünüyor.

Kardeşlerim dizi ekibi ise işlerine dört elle sarıldıklarını her fırsatta dile getiriyor. Dizide Suzan karakterini canlandıran Ahu Yağtu, “Her sezon başlangıcında olduğumuz gibi hepimiz çok ayrı bir heyecan içindeyiz. Neler olacağını tam olarak bilmemekle birlikte, senaryo geldikçe, bundan sonra ne olacak diye bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Dizide Nebahat karakterinde izlemekte olduğumuz Simge Selçuk da projenin geldiği noktadan çok memnun. Selçuk, “Tekrar aynı ekip ile beraber olmak, aynı kişilerle ve rollerimizle de çok mutluluk verici bir şey. Koşa koşa döndük ve işimizin başındayız” diye konuştu.

Dizide Şengül karakterinde izlemekte olduğumuz Fadik Sevin Atasoy da bu projenin dünyanın birçok ülkesinde yayınlanması ile birlikte hayran kitlesini de artıran isimlerden birisi oldu.

Oyuncu, yurt dışında da dizinin iyi reytingler aldığını hatırlatmadan edemiyor. Fadik Sevin Atasoy, Arjantin ve İspanya başarılarına değindi. “Bu muhteşem bir şey” diye konuşan Atasoy, altın harflerle ismini yazdıkları bir diziye sahip olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.