Ana sayfa Dizi Haberleri Aile Şirketi dizisi zenginleri fena halde kızdıracak!

Aile Şirketi dizisi zenginleri fena halde kızdıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile Şirketi dizisi karantina döneminde farklı bir hedef ile ortaya çıktı ve Bein Connect de projeye sahip çıktı. Dizide başrolde yer alan Emrah Kaman, Harun Boz karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

20 dakikadan oluşan toplam 13 bölüm olarak çekilen Aile Şirketi’nde Emrah Kaman’ın yanı sıra; Eslem Akar, Özlem Öçalmaz, Müfit Kayacan, Can Sipahi ve Cihan Durmaz gibi oyuncular da bulunuyor. 25 Film tarafından hazırlanan Aile Şirketi projesinin yönetmeni Koray Şahin… Dizinin hikayesini ise Emrah Kaman’ın ağabeyi Murat Kaman yazdı.

Dizinin hikayesi de ilginç; turizm imparatorluğu kurmuş bir iş insanının, ofis hayatındaki komik durumları ve kamera kayıtlarından çıkan geçmişte neler yaptığının anlatılıyor. TV100’e konuşan Emrah Kaman, dizi hakkında şu detayları anlattı:

“Bu dizi, birazcık zengin olmaya çalışan bir adamın hikayesi. Hayatımda gördüğü bütün zenginler denyo idi. Bu beni çok etkilemişti. Koray ile de hep bunu konuşuyorduk. Farklı farklı ortamlara giriyoruz mesleğimiz itibari ile. Çok parası olan insanlar görüyoruz, hiçbiri bizim gördüğümüz kadarıyla bu parayı hak etmiyorlar. Aslında biraz Aile Şirketi’nde para kazanma, para kazanmak için neler feda edilebilir, neler edilemez. Nasıl yaparsak para kazanabiliyoruz, nasıl yaparsak kazanamıyoruz. Bunları işliyoruz.”

Farklı katmanları olan bir hikaye olduğunu anlatan Emrah Kaman, Harun Boz isimli karakterin yaptığı saçmalıklarla nasıl zengin olduğunu anlatacaklarını belirtti.

Emrah Kaman, “Bütün izleyiciler şunu diyeceğiz. Zengin olmamak bizim suçumuz değil, çünkü zenginler gerçekten salak” diye konuştu.

Para ile olan tek probleminin olmaması olduğunu da belirten oyuncu, her bölümde bir konuyu anlattıklarını da sözlerine ekledi.