Ana sayfa Dizi Haberleri Aileler Yarışıyor’a Kont Adnan neşe kattı!

Aileler Yarışıyor’a Kont Adnan neşe kattı!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Staff Film’in üstlendiği, gündüz kuşağının izleyiciye neşe veren tek programı Aileler Yarışıyor’a ünlü şarkıcı Kont Adnan ve kardeşi Sinan Yılmaz ailesiyle katıldı. Aileler Yarışıyor’a kolbastı fenomeni kardeşi Sinan Yılmaz’la katılan sevilen sanatçı Kont Adnan iddialı açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçı, ‘‘Rap müziği dünyaya Karadeniz’den yayıldı’’ dedi.

Karadenizli Kont lakaplı ünlü şarkıcı Adnan Yılmaz kurduğu Maçkalılar ekibiyle yarıştı, stüdyoda kahkahalar havada uçtu. Sevilen sanatçı Kont Adnan hem akıllara kazınan şarkılarını seslendirdi hem de müzikle ilgili açıklamalar yaptı.

Eskiden yaptığı bir açıklamayı tekrarlayan Kont Adnan rap müziğin dünyaya Karadeniz’den yayıldığını söyledi. Kraliçe Arılar ekibiyle kıyasıya mücadele eden Kont Adnan’ın ekibi Maçkalılar zor anlar yaşadı. 12 Aralık Perşembe günü 164. bölümüyle ekrana gelecek eğlenceli ve bir o kadar da çekişmeli yarışmada Kont Adnan ve ailesinin kazanıp kazanmadığı merak konusu.

Milyonların tutkuyla izlediği kahkaha tufanı Aileler Yarışıyor, Ufuk Özkan’ın sunumuyla birbirinden eğlenceli yeni etapları ve renkli yarışmacılarıyla evlerinizi şenlendirmeye devam ediyor. Bol kahkahalı yeni bölümleriyle Aileler Yarışıyor hafta içi her gün saat 13.00’de TRT1’de…

Her yaştan seyircinin izlediği, eğlence ve rekabetin en sevilen adresi Aileler Yarışıyor kazanan aileye 10.000 TL ödülüyle hafta içi her gün 100 kişiye sorduğu soruların yepyeni cevaplarını yarışmacılarına soruyor.