Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü hayranları dikkat! Kaderimin Oyunu dizisi için beklenmedik bir şok karar gelebilir!

Akın Akınözü hayranları dikkat! Kaderimin Oyunu dizisi için beklenmedik bir şok karar gelebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Oyunu dizisi Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmaya devam ediyor. 13. bölümü geride kalan dizinin reytingleri ise sıkıntıların büyümekte olduğunu gösteriyor… Her ne kadar Star TV ve yapımcı NGM Medya ile ikinci sezon için anlaşma sağlanmış olsa da, reytinglerin gidişatı bu anlaşmanın devamlılığı konusunda kuşku oluşturuyor.

Bu kuşkunun altında yatan neden ise Star TV’nin gelecek sezon için başlattığı güçlü dizilerle izleyicileri yeniden kendisine bağlama adımlarında görebilirsiniz. Hanedan isimli çok etkili Ay Yapım imzalı dizi için Star TV anlaşma yaptı. Gecenin Ucunda isimli Neslihan Atagül’ün başrolünde yer alacağı TMC Film projesi için de anlaşmalar tamam. Bir de Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Kral Kaybederse isimli yeni dizi de Star TV için hazırlanıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un ismi de başrolde geçiyor.

Star TV, 2022-2023 sezonunda çok çok iddialı dizileri yayınlayarak izlenme oranlarını bir hayli artırmak amacında. Son iki sezondur kanalın yayınlayıp da hüsrana uğradığı dizi sayısı 10’dan fazla oldu… Yani kanal yönetimi artık 2 sezonluk büyük izlenme oranlarındaki düşüşü toparlamak zorunda.

Akın Akınözü hayranları dikkat! Kaderimin Oyunu dizisi için beklenmedik bir şok karar gelebilir! 8

Peki Kaderimin Oyunu dizisinin ilk sezon reytingleri, gelecek sezonda da Star TV’yi tatmin edebilir mi? Şu anda kanalın elinde kalan tek dizi Kaderimin Oyunu. Özellikle de Akın Akınözü’nden kaynaklı olarak bu dizinin yurt dışında çok ciddi bir takipçisi var ve, yabancı televizyon kanallarının da ilgi gösterdiği bir proje…

Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın da başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi de etkili şekilde devam ediyor. Heyecan yüksek, sırlar bir bir ortaya çıkıyor ve dizi akıcı bir şekilde ilerliyor. Ancak bu olumlu tabloya rağmen ortalamanın altına gerileyen reytingler hiç de iyi bir sinyal vermiyor.

Akın Akınözü hayranları dikkat! Kaderimin Oyunu dizisi için beklenmedik bir şok karar gelebilir! 9

Dizinin 13. bölümünü ele aldığımızda bir reyting artışı beklenirken tersi gerçekleşti. Çünkü hikayenin en can alıcı noktasına gelindi ve izleyiciler için de heyecanın yükseldiği anlar yaşanıyor. Ancak tüm kişiler kategorisinde 11. olabilen Kaderimin Oyunu, AB’de günü 16. sırada bitirebildi. ABC1’de ise on üçüncülük elde edildi. Bu sonuçlar böyle devam eder ise dizinin gelecek sezon da devam etme ihtimali çok azalacaktır.

Star TV ile NGM Medya ikinci sezon için anlaşmış olsa bile, bu reytingler daha da düşer ise bu anlaşma riske girebilir. Bunun nedeni de Star TV’nin gelecek sezon için planlarının çok büyük olmasından ve reytingi düşük bir yapımı taşımak istememesinden kaynaklanacaktır.

Kaderimin Oyunu için ikinci sezon şimdilik garanti gözükse de, izleyiciler her türlü sonuca hazır olmalı. Çünkü hikaye ne kadar etkili olursa olsun, oyuncu kadrosu ne kadar iyi olursa olsun, eğer güçlü bir izleyici desteği yoksa hiçbir proje devam edemez.