Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç duyurdu! Demet Özdemir ne zaman nerede isterse o zaman evlenecekler!

Oğuzhan Koç duyurdu! Demet Özdemir ne zaman nerede isterse o zaman evlenecekler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ikilisi aşklarını evliliğe taşımayı planlıyor. Çiftin yaz ayında nikah kıyması beklenirken, gelişmeler ise hayranlar tarafından yakından takip ediliyor. Magazin basınına yansıyan haberlerin kaynağı da bizzat Demet Özdemir tarafından merak ediliyor.

Arkadaşlarının doğum gününe katılan çift, kameralar tarafından görüntülendi ve samimi görüntüler sergiledi. Demet Özdemir ise Ağustos ayında evlenecekleri yolundaki bir muhabirin sözlerin üzerine, “Nereden öğreniyorsunuz? Nereden duyuyorsunuz?” diye sordu. Oğuzhan Koç’un söylediğini belirten muhabirlere yanıt olarak Demet Özdemir, “Senin dil çıkardığını görmüyorlar, ona üzülüyorum” diyerek sevgilisine baktı.

Oğuzhan Koç, konserinde sevgilisinin kendisini yalnız bırakmadığını ve hem çalıştığını hem de birlikte eğlendiklerini anlattı. Çiftin, Ağustos ayında İzmir’in Çeşme ilçesinde evleneceklerine yönelik basında çıkan haberler soruldu.

Demet Özdemir, “Öyle kesin bir şey yok. Tarih ile ilgili bir karar vermedik ama yakın zamanda dedik” şeklinde konuştu. Oğuzhan Koç da sevgilisini doğruladı ve ne tarihi ne de nikahın kıyılacağı yerin belli olmadığını ifade etti.

Akıllarında bir şey olmadığını belirten çifte muhabirler ısrarla düğün zamanını sordu. Oğuzhan Koç, “Demet hanım ne zaman, nerede ister ise orada evleniyoruz” diyerek de kararlarının kesin olduğunu ifade etti.

Demet Özdemir de sevgilisini doğrulayarak hiçbir şeyin belli olmadığını, olsaydı açıklayacağını belirtti.

Oğuzhan Koç, kendisinin bir albüm projesinin olduğunu ve Demet Özdemir’in de yeni bir diziye başlayacağını hatırlattı. İşlerle ilgili takvimin belli olmadığını belirten Demet Özdemir, “Set yoğunluğu aşırı oluyor, onların arasına sıkıştırmak istemediğimiz için rahat bir zamanda yapmak istiyoruz. Onun takvimi henüz belli değil” açıklamasını yaptı.