Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü ile Bensu Soral çifti gözleri kamaştırdı, Tuzak dizisinin reytingleri geri plana düştü!

Akın Akınözü ile Bensu Soral çifti gözleri kamaştırdı, Tuzak dizisinin reytingleri geri plana düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tuzak dizisi tv8 ekranında ilk bölümü ile izleyenleri adeta büyüledi. Özellikle de Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin çok iyi bir seçim olduğu daha ilk bölümden anlaşıldı. İzleyiciler iki oyuncuyu birbirine çok yakıştırırken, Tuzak dizisinin beklentilerden çok düşük gelen reytingleri ise ikinci plana atıldı.

Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu’nun da başrollerinde yer aldığı Tuzak dizisi, çarşamba rekabetinde tutunabilecek mi, bunu söylemek hiç kolay değil. Kuruluş Osman, Gecenin Ucunda, Hayat Bugün, O Kız gibi çok etkili rakipler arasında Tuzak dizisinin de şansı var. Ancak bu kadar farklı ve güçlü yapım arasında Tuzak dizisi özellikle hafta sonu yayınlansa sonuç çok daha farklı olabilirdi.

Diziyle ilgili sosyal medyada o kadar çok olumlu paylaşım yapıldı ki, son günlerde üst üste gündem olan Tuzak dizisinin iki başrol oyuncusu Akın Akınözü ile Bensu Soral’a ilgi de artıyor. Müziklerinden, senaryosuna ve oyuncu kadrosundan hikayenin akıcılığına kadar her anlamda yorumlar yapan izleyiciler, diziye pozitif bir gözle bakıyor.

Akın Akınözü ile Bensu Soral çifti gözleri kamaştırdı, Tuzak dizisinin reytingleri geri plana düştü! 8

Tuzak’ın ilk bölüm reytingleri ne yazık ki, tüm kategorilerde de ortalamanın altında gerçekleşti. Hatta bir hayal kırıklığı olduğu da söylenebilir. Ancak izleyicilerin gözü dizi ile büyülenmiş durumda. Bu da reyting sonuçlarındaki tehlikenin sosyal medyada geri plana düşmesine neden oldu.

Tuzak dizisinin ikinci bölümüyle birlikte ortalama reytinglere ulaşmaması durumunda, olumlu hava bir anda olumsuza da dönebilir.

Akın Akınözü ile Bensu Soral partnerliğini çok beğenen ve hikayeyi de ilgiyle seyredeceğini söyleyen dizi hayranları, Çarşamba akşamlarını artık sabırsızlıkla bekliyor.

Akın Akınözü ile Bensu Soral çifti gözleri kamaştırdı, Tuzak dizisinin reytingleri geri plana düştü! 9

Demir Gümüşay isimli karakter ile Talat Bulut’un ustalığını yansıttığını da belirten birçok dizi hayranı, sosyal medyada övgülerde bulundu. Yasak Elma dizisinden sonra ünlü oyuncu geçen sezon Mahkum dizisine konuk olarak katılmıştı.

Ayrıca en son Zeytin Ağacı isimli Netflix dizisinde etkili bir oyunculuk sergileyen Rıza Kocaoğlu’nun da Tuzak dizisinde yeteneklerini sergilediğini belirtmek lazım.