Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü ve Tolgahan Sayışman karizması!

Akın Akınözü ve Tolgahan Sayışman karizması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinin Miran’ı Akın Akınözü ile Şeref Sözü dizisine başlayan Tolgahan Sayışman, sosyal medya paylaşımları ile takipçilerinden ilgi gördü.

Cuma akşamları atv’de yayınlanan Hercai dizisi sayesinde şöhrete kavuşan Akın Akınözü, sosyal medyada da hızla takipçi sayılarını artırıyor. Yerli ve yabancı hayranları tarafından büyük ilgi gören oyuncu instagram’da 2.6 milyon kişiye hitap ediyor. Her paylaşımı ile beğenileri toplayan Akın Akınözü, Cihangir’de geçmiş zamanda çekilen bir pozunu yayınladı. Oyuncu, şimdilerde Midyat’ta dizi çekimlerinde bulunuyor.

Akın Akınözü ve Tolgahan Sayışman karizması! 8

Tolgahan Sayışman ise dizi çekimleri için bulunduğu Dikili’den bir fotoğraf paylaştı. Kalem Adası’nda çekimlerde bulunan Şeref Sözü ekibi oldukça iddialı. 14 Ekim Çarşamba akşamı dizinin ilk bölümü yayınlanacak.

Sayışman, Şampiyon dizisinden sonra yine bir aksiyon yapımında hayranlarının beklentilerini karşılamaya çaba harcayacak. Sette pozunu yayınlayan ünlü oyuncuya takipçilerinden başarı dilekleri geldi.

Akın Akınözü ve Tolgahan Sayışman karizması! 9