Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’ın vazgeçilmez ikilisi! Özge Gürel ve Şükran Ovalı’nın afili pozu!

Nurgül Yeşilçay’ın vazgeçilmez ikilisi! Özge Gürel ve Şükran Ovalı’nın afili pozu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımlarına yüksek etkileşimler geliyor. Nurgül Yeşilçay ev hali ile dikkat çekti. Özge Gürel, tbt paylaşımı ile göz doldurdu. Şükran Ovalı ise afili pozuyla beğenileri topladı.

Kefaret isimli dizide Mert Fırat ile başrolde buluşan Nurgül Yeşilçay, yeni sezonun etkili yapımlarından birisinin başrolünde. Hayranları ünlü oyuncunun yeni rolünü merak ederken, Nurgül Yeşilçay ise, sosyal medyadan günlük yaşantısından kesitler sunmaya devam ediyor. Oyuncu, “Törkiş kofi and çoklıt ikilisi keyfi” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Nurgül Yeşilçay'ın vazgeçilmez ikilisi! Özge Gürel ve Şükran Ovalı'nın afili pozu! 9

Bay Yanlış dizisinin final yapmasının ardından dinlenmeye çekilen oyuncu Özge Gürel, tbt etiketi ile yaptığı paylaşımda güzelliğini sergiledi. Özellikle yabancı hayranlarının büyük ilgi gösterdiği oyuncunun paylaşımına, 500 binden fazla beğeni geldi.

Nurgül Yeşilçay'ın vazgeçilmez ikilisi! Özge Gürel ve Şükran Ovalı'nın afili pozu! 10

Şükran Ovalı ise birkaç gündür Be Style dergisine verdiği özel pozları yayınlamayı sürdürüyor. Güçlü duruşu ve etkileyici bakışları ile göz dolduran oyuncu, hayranlarından da güzel yorumlar alıyor. “Şükran Ovalı yakıyorsun” diye hayranları, ünlü oyuncunun duruşundaki asalete de dikkat çekiyor.

Nurgül Yeşilçay'ın vazgeçilmez ikilisi! Özge Gürel ve Şükran Ovalı'nın afili pozu! 11