Ana sayfa Dizi Fragmanları Akıncı dizisi bomba gibi geliyor! Fragman olay! Şükrü Özyıldız ile süper bir kahramanımız oldu!

Akıncı dizisi bomba gibi geliyor! Fragman olay! Şükrü Özyıldız ile süper bir kahramanımız oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Akıncı dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin başrolünde yer aldığı dizinin yayınlanan ilk 2 fragmanı dikkat çekmişti. Ancak 3.yeni fragman bomba gibi kahramanlık dizinin gelişinin habercisi oldu.

Kötülerin yeni korkulu rüyası Akıncı olacak… “Hiçbir suç cezasız kalmaz” sözünden hareket edecek olan Akıncı, bir süper kahraman. Dizi, Türkiye’de pek de denenmemiş bir yapım ve süper kahraman hikayesinin izleyicilerden nasıl bir dönüş alacağı da merak konusu.

Öncelikle dizi için Ağustos ayından bugüne kadar titiz bir çalışma yürütülüyor. Acele edilmeden, sahneler en iyi olacak şekilde hareket ediliyor. Hem Şükrü Özyıldız hem de Büşra Develi, daha önce yaptıkları açıklamalarda çok heyecanlı olduklarını ve çok da emek vererek, hiçbir şeyi atlamadan yoğun bir şekilde çalıştıklarını söylemişti.

Akıncı dizisinin 3. fragmanı da yayınlandı. Artık süper kahramanın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Şükrü Özyıldız, kötülerin korkulu rüyası olan Akıncı karakterinde çok farklı bir imaj ile izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu, yeni karakteri için kilo verdiğini ve daha fit bir vücuda sahip olduğunu ve kilosunu korumak için de fedakarlıklar yaptığını söyledi.

Hareketli sahnelerin bitmediği, aksiyonun tavanda olduğu bir yapım Akıncı… Dizinin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.

Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Müge Boz, Serhat Onat, Deren Talu,Didem İlselel, Erkan Bektaş gibi önemli isimler dizinin kadrosunda bulunuyor.

Bu tür dizilerin Türkiye’de izleyiciden olumlu dönüş alıp alamayacağına yönelik bir öngörüde bulunmak da imkansız…İşte Akıncı dizisinin 3. fragmanı: