Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisi için Şükrü Özyıldız’ın fedakarlığı bile çok şey anlatıyor!

Akıncı dizisi için Şükrü Özyıldız’ın fedakarlığı bile çok şey anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yabancı dizilerde kahramanlık öykülerine sıklıkla rastlanıyor ama Türkiye’de bu konuda fazla örnek yok. En son Netflix için çekilen Hakan Muhafız bir kahramanlık örneği idi ve Çağatay Ulusoy da önemli bir sınav vermişti. Şimdi benzer sınavı Şükrü Özyıldız verecek.

Ünlü oyuncu, yemek yemeyi çok seven ve kilosunu kontrol etmekte de zorlanan birisiydi. Ancak Akıncı projesi ortaya çıkınca vücudunu forma sokması gerekti. Uzun süre diyet yapan ve istenilen kiloya inen Özyıldız, proje boyunca da yediklerine dikkat etmeli ve formunu korumalı. Bunun kendisi için ne denli zor bir şey olduğunu röportajında dile getiren oyuncu, Akıncı dizisi için yemek yemekten bir süre feragat edecek.

Şükrü Özyıldız, Akıncı ismiyle Türkiye’nin yeni kahramanı olmak için yola çıktı. atv’de Ocak ayında yayınlanacak olan dizinin 4. fragmanı da paylaşıldı. Her yeni fragman yayınlandıkça izleyicilerde diziye karşı hafife alma tavrının azaldığını, daha ciddiye alarak ve daha iyi yorumlar yaparak bekledikleri de gözleniyor.

Büşra Develi de dizinin kadın başrolü ve oldukça da heyecanlı. İki ünlü oyuncunun Ocak ayında atv ekranında bambaşka bir aksiyon ve gerilim yapımıyla izleyicilerin karşısına geçeceğini de fragmanlardan anlayabilirsiniz.

Kahramanları çok seven dizi hayranları, projenin ne kadar titizlikle hazırlandığını da fragmanlardaki görüntülerden anlayabiliyor. Üstün körü bir aksiyon yapımı değil, izleyicilerin sevebileceği, belirli bir profesyonelikle çekilen bir yapım Akıncı…

Ağustos ayından bu yana sette sıkı bir çalışma içinde olan kadro, aslında işi ciddiye aldı ve uzun süredir de en ince ayrıntısına kadar çalışıyor. Stoklu gidecek olan dizinin her yeni bölümü çekilirken aynı özenin de gösterilmesi gerekiyor.

Akıncı dizisinin 4. fragmanına yapılan yorumlarda da olumlu bir izlenim var. İzleyiciler, “Sonunda kendi kahramanımızın olması gurur verici” diyerek Şükrü Özyıldız’ın performansını çok merak ettiklerini belirten ifadeler kullandı.

Tabii ki eleştirel yorumlar da var. Ancak genel kanının Akıncı dizisinin iyi bir yolda olduğu ve güzel bir dizinin geldiği şeklinde sosyal medyaya yansıdığını söyleyebiliriz.