Ana sayfa Dizi Fragmanları Akıncı dizisinde hayal kırıklığına ramak kala!

Akıncı dizisinde hayal kırıklığına ramak kala!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Akıncı dizisi şimdiye kadar yayınlanan ilk 5 bölümü ile etkileyici aksiyon sahneleri ortaya koydu. Ancak dizinin reytingleri ne yazık ki, o kadar da etkileyici olmadı. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı Akıncı dizisinin bu akşam 6. yeni bölümü yayınlanacak.

Fatih ve Nergis arasındaki yakınlaşma bir önceki bölümde başlamıştı. Bu yakınlaşmanın aşka doğru yavaş yavaş gidişinden işaretler bu akşamki bölümde de yer alacak. Akıncı dizisinde aksiyon yine bol. Düşmanlar rahat durmuyor ama kahramanımız da olaylara müdahale olacak ve izleyicilerin başından kalkamayacağı aksiyon dolu anlar yaşanacak.

Şükrü Özyıldız’ın hem fitness hem silah eğitimleri alarak Nisan ayından itibaren karakter için çalışmaya başladığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca ekip de Ağustos ayından bu yana yüksek tempolu bir çekim takvimi yaşıyor. Dizinin 1 Ocak 2021’de ekrana geldiği düşünülür ise hazırlıkları bir hayli sürdü. Ancak tüm bu emeklerin karşılığı henüz alınamadı.

Akıncı dizisinin 6. bölümünde reytinglerinin yükselmesi beklentisi var. Şayet reytingler düşük seyretmeye devam eder ise, dizi adına hayal kırıklıkları başlayabilir. Bu nedenle de yeni bölümün reytinglerinin yüksek gelmesi kritik bir durum halini aldı.  Peki Akıncı dizisinin 6. yeni bölümünde neler izleyeceksiniz. İşte hem fragman hem de bölüm detayları:

Akıncı’yı kovalarken kaza yapan Kemal hastanede yaşam mücadelesi verirken gizlediği gerçekler açığa çıkar. Köksal, Lukas’ı ele geçirecekken ortaya çıkan Cüneyt dengeleri bozar. Köksal yakalandığını düşünürken geçmişine dair beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

Nergis, Cüneyt’in şüpheli hareketlerini görüntülerken elindeki bilgileri emniyetle paylaşma konusunda kararsızdır. Lukas meselesinin çözülmesi Cevdet’i rahatlatırken, Nergis de babasının gerçek yüzüyle tanışır. Nergis’in elindeki görüntüleri almak isteyen Cüneyt bir plan yapar ama beklemediği sorunlarla karşılaşır.

Cüneyt’in planı Nergis ve Fatih’in yakınlaşmasına sebep olur. Birlikte ülke gündemine bomba gibi düşen bir haberin ihbarına giderler