Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da her şey yalanmış, gerçek ortaya çıktı izleyici şoke oldu!

Bir Zamanlar Çukurova’da her şey yalanmış, gerçek ortaya çıktı izleyici şoke oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz öldü, Demir gerçeği o zaman ortaya çıktı! Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv ekranında 3 sezondur devam ediyor. Başarılı performanslar sergileyen dizi, iyi reytingler elde eden, sezonun en çok konuşulan yapımlarından birisi konumunda. Büyük bir değişim dalgası da 3. sezon boyunca yaşandı ve yaşanmaya da devam ediyor.

İlk olarak Hünkar Yaman karakterine veda eden dizi hayranları, ardından da Yılmaz Akkaya’nın gidişine çok üzülmüştü… Vahide Perçin ve Uğur Güneş’in ayrılıkları ile dizi düşüş yaşar mı diye düşünülürken, böyle bir gelişme olmadı. Hatta diziye yeni katılan Hande Soral’ın da etkisi ile reytingler daha da iyi gelmeye başladı…

Çukurova’yı çok iyi tanıyan Ümit, yanında bir sır ile hikayeye daldı. Fikret’in sevgilisiydi ama şimdi de Demir’i elde etmek için her yolu deniyor… Bu arada Müjgan’a da hastanede kök söktürüyor. Ümit karakterinin gelişi bazı gerçeklerin ortaya çıkmasına sebep oldu. Yılmaz’ın ölümünden sonra Züleyha konusunda bir rakibi kalmayan Demir, aslında her şeyin sahibi konumuna ulaşmıştı. Fekeli ile olan düşmanlık da bitti. Züleyha, artık camdan bakıp yolunu gözleyen biricik aşkı olarak konumlandı.

Hanımağa olarak Hünkar’ın rolüne bürünen Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha, Demir’in kendisine olan aşkına inanmışken, ortaya çıkan Ümit, aslında böyle olmadığını kanıtlıyor. Murat Ünalmış’ın harika performans sergilediği Demir, Ümit’in küçük oyunlarına bilerek alet oluyor ve onun cazibesiyle de baş dönmesi yaşıyor. Ümit’in öpücükleri ile Züleyha’yı unutan Demir, aslında bir gerçeği de ortaya koydu.

Bir Zamanlar Çukurova'da her şey yalanmış, gerçek ortaya çıktı izleyici şoke oldu! 7

Dizi hayranlarının sosyal medyada yaptıkları yorumlar bu gerçeğin izleyiciler tarafından da hemen fark edildiğini gösteriyor. Bir izleyici şu yorumu ile birçok kişinin duygularına da tercüman oldu: “Başından beri Demir’in Züleyha’ya olan duygularının aşk olmadığını sadece takıntılı bir hastalıktan ibaret olduğunu biliyordum. Bugün de Demir bunu kanıtlamış oldu.”

Bir başka dizi hayranı ise, “Demir aferin sana, böyle devam et sen Yılmaz’ın gözü arkada kalmayacak” diyerek, Yılmaz’a veda ederken verdiği söze gönderme yaptı.

Birçok dizi hayranı da aldatıldıklarını düşünüyor ve bu öpüşme sahnesinden de tiksindiklerini söylüyor. “Yazıklar olsun Demir, biz senin karşılıksız sevgini sevmiştik. olmadı bu ZulDem nerede?” diye yorum bırakan dizi hayranları büyük hayal kırıklığı yaşadı. İşte dizinin 82. bölümüne damga vuran o öpüşme sahnesi:

Hastanede başhekim olarak işleri yoluna koymaya çalışan Ümit, hemen her adımında ya Müjgan ile ya da onun kurduğu bir düzen ile karşılaşıyor. Üstelik o bu işlerle boğuşurken, Züleyha ve Demir, şirketteki işleri ve Züleyha’nın bulduğu mektubu konuşmak için baş başa yemektedir. Ümit, hızla bir plan yaparak Demir ile yalnız kalmanın yolunu bulur ve onu baştan çıkarmakta da hiç zorlanmaz…