Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde bir veda daha geliyorum diyor!

Mucize Doktor dizisinde bir veda daha geliyorum diyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zaman zaman sert sahnelerin yer aldığı Mucize Doktor dizisinde yine böyle etkileyici sahnelerin yer alacağı yeni bir bölüm geliyor. Sert sahneler, Ali Vefa’nın çıkışı ve Nazlı’nın düştüğü pozisyon derken Berhayat Hastanesi’nde silahlar çekiliyor ve iki grup arasında herkesi şaşırtan anlar yaşanacak.

Mucize Doktor dizisinin şimdiye kadar 48 bölümü yayınlandı ve milyonlarca izleyici de her hafta heyecanla ekran başına geçmeye devam ediyor. 2. sezonu başarılı şekilde ilerleyen dizi, ilk sezona göre daha düşük reytingler elde etse de yine de geniş bir kemik izleyici grubu bulunuyor.

Mucize Doktor dizisinin 49. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Sert sahneler var ama, adeta kamu spotu olabilecek nitelikte sözler de var. Bu sözler Adil karakteri ile aktarılıyor. Reha Özcan’ın diziye veda etmesi bekleniyor. Bu veda 49. bölümde de yaşanabilir… Adil karakteri diyor ki, “Korkmamıza gerek yok, çünkü sevgi bizi kurtarır.”

Birbirlerine düşman olan iki grubun hastanede çıkardığı olay sırasında araya girmeye çalışan Nazlı, yere düştü. Araya girmeye çalışan Ali Vefa büyük korku yaşadı ve “Bitsin bu düşmanlık, sevin birbirinizi, Nazlı’ya da dokunmayın” diyerek güçlü bir mesaj verdi.

Yine Adil karakterinin ağzında şu sözler döküldü: “İyiliğin kazanması lazım başka türlü hayatta kalamaz Ali gibiler” diye konuştu. Son söz ise Nazlı’dan geldi, “Sevgi bizi kurtarır.”

Ezo gibi bipolar birisiyle yapamadığını söyleyerek 48.bölümde onunla artık arkadaşlık yapamayacağını mektup göndererek açıklayan Ali Vefa, 49. bölümde Nazlı ile yeniden göz göze gelecek ve belki de iki aşık yeniden aşklarına kaldıkları yerden devam edecek.

Mucize Doktor hayranları için 49. yeni bölüm sürprizlerle dolu olacak. Reha Özcan’ın kamu spotu gibi sözleri belki de Adil karakterinin veda sözleri de olabilir.

İşte 11 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan Mucize Doktor dizisi 49. bölüm fragmanı: