Ana sayfa Dizi Fragmanları Akıncı dizisinde Nergis’in başı büyük dertte!

Akıncı dizisinde Nergis’in başı büyük dertte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Akıncı dizisinin ilk 4 bölümü yayınlandı.Dizinin reytinglerinde yaşanan iniş ve çıkışlar düşündürücü oldu. Dizi bir iyi derken,bir sonraki bölümde kötü sonuçlar alıyor ve bu durum da ciddi bir sıkıntı olarak dikkat çekiyor.

Cuma akşamlarının heyecanlı dizilerinden olan Akıncı, fantastik bir kahramanlık hikayesi ve atv de böyle bir yapımı yayınlamak ile büyük bir risk almış durumda. Ancak hem hikayesi hem de görüntü kalitesi ile Akıncı’nın beklentilerden daha iyi bir yapım olduğunu da belirtmek lazım.

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 5. yeni bölümü 29 Ocak Cuma akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detayları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Kaçırılan Nergis’i kurtarma görevi yine Akıncı’nın ancak bu sefer işi o kadar da kolay değil. Kötü adamlar Nergis’e şırınga ile bir madde enjekte etti. Baygınlık yaşayan Nergis’e ne olacağı merakla bekleniyor.

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin paylaştığı, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi isimlerin oynadığı Akıncı; şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın hikayesini anlatıyor.