Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisiyle Şükrü Özyıldız ya kahraman olacak ya da dert küpü!

Akıncı dizisiyle Şükrü Özyıldız ya kahraman olacak ya da dert küpü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinde atv kanalı ve Şükrü Özyıldız için büyük bir sınav başlıyor… 1 Ocak 2021 tarihinde Hercai dizisi yerine Akıncı, atv’de izleyicilerle buluşacak. Akıncı, bir kahramanlık dizisi ve başrolünde yer alan Şükrü Özyıldız da ‘Bir Türk kahraman’ olarak kendisini insanlara yardımcı olmaya adayacak.

Büşra Develi ile birlikte başrolde bulunan Şükrü Özyıldız, bu proje için büyük emek verdi ve fedakarlıklarda bulundu. Formunu korumak için elinden geleni yapan oyuncu, hayatını yeni bir disipline soktu. Ayrıca çekimlerde de çok heyecanlı, istekli ve enerji doluydu. Şimdi ise Ağustos ayında başlayan ve titiz bir çalışma yürütülen Akıncı dizisinin izleyicinin karşısına çıkma vakti geldi.

Gelecek hafta Cuma günü Akıncı dizisi ile tanışmak için sabırsızlanan büyük bir kitle var. Bu arada Hercai’nin 10 Ocak’tan itibaren Pazar akşamları yayınlanacağını da hatırlatalım…Akıncı dizisinden yeni fragman yayınlandı.

İzleyiciler, bir bilim kurgu dizisi olması noktasında bunun Türk dizi tarihi için çok önemli bir sınav olacağını düşünüyor. “Efsane bir dizi geliyor” diye tempo tutanlar da var, başarılı olamayacağı yorumlarını daha diziyi izlemeden yazanlar da var…

Akıncı dizisinin ortası yok… Ya izleyici büyük destek veriyor ya da olumsuz yorumlar yapıyor. Dizinin özenti olduğunu düşünenler de bir hayli fazla… Bir izleyici, “Ben utancımdan fragmanı izleyemiyorum, adamlar nasıl çekmiş” diyerek sert bir eleştiri de yaptı. Birçok kişi ise dizi ile bu şekilde alaylı konuşulmasından rahatsız.

Bir Türk Kahraman yaratma fikri kulağa hoş geliyor ama hem Akıncı dizisi hem de Şükrü Özyıldız için büyük bir sınav başlıyor… Sosyal medyada yapılacak yorumlar da dikkatle takip edilecektir.

İşte Akıncı dizisinin yeni fragmanı: