Ana sayfa TV Programları Yok artık Seda Sayan! Onur Büyüktopçu’nun bir işi daha Seda Sayan’a gitti!

Yok artık Seda Sayan! Onur Büyüktopçu’nun bir işi daha Seda Sayan’a gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun yıllar Kanal D ekranında yaptığı programlarla bilinen ünlü sanatçı Seda Sayan, adeta yuvası olarak gördüğü kanala geri döndü. Ancak bu geri dönüş bir başka konuyu daha gündeme taşıdı. Seda Sayan, bu sezon başında Fatih Ürek ile yaşanan anlaşmazlık sonrasında Gelinim Mutfakta programına başlayan Onur Büyüktopçu’nun işini de elinden bir kez daha almış olacak.

Hatırlanacağı gibi önceki sezon Onur Büyüktopçu, tv8 ekranında yayınlanan Yemekteyiz isimli programı bırakmak istemiş ve hemen ardından da Seda Sayan ile anlaşma yapılmıştı. Sayan, 1 sezon Yemekteyiz’i sundu. Onur Büyüktopçu’nun sezon başında Fatih Ürek ile anlaşma olmayınca Çarkıfelek programının yanı sıra Gelinim Mutfakta’yı da sunmaya başlaması dikkat çekmişti.

Yok artık Seda Sayan! Onur Büyüktopçu'nun bir işi daha Seda Sayan'a gitti! 7

Ancak Kanal D’den bugün yapılan duyuruda Onur Büyüktopçu’nun yerini Seda Sayan’ın alacağı ortaya çıktı. Yapılan duyuru şu şekilde:

Seda Sayan yuvasına döndü! Gelinim Mutfakta, Kanal D ekranında, 3’üncü sezonuna Seda Sayan ile devam ediyor.

3 yıldır hafta içi her gün izleyicileriyle buluşan Gelinim Mutfakta, 2021’in ilk pazartesi günü olan 4 Ocak Pazartesi günü Seda Sayan’ın sunumuyla ekranda olacak. Samimi tavırlarıyla gönüllerde taht kuran Seda Sayan’ın programa da iddialı bir giriş yapacağı belirtildi.

Programın çiçeği burnunda sunucusu Seda Sayan, “Yeniden hayranlarımla buluşacak olmak benim için mutluluk verici. Mutfakta olmak ve yemek yapmak benim için büyük bir tutkuydu. Ve bu konuda mütevazi olamayacağım ama çok iddialıyım” dedi.

Sayan, dağıttıkları ödüllerle de rakiplerinin bulunmadığını belirterek “Her bölümün sonunda çeyrek altın ve her hafta finalinde de 5 altın bilezik dağıtıyoruz. Eli hamarat bütün gelinleri kayınvalideleri ile birlikte Gelinim Mutfakta’ ya bekliyorum. Çıkıp çıkıp gelsinler” diye konuştu.

Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13:00’te Kanal D’de!