Ana sayfa Dizi Analiz Ateş Kuşları dizisinde büyük düğüm çözüldü, şimdi ne olacak?

Ateş Kuşları dizisinde büyük düğüm çözüldü, şimdi ne olacak?

tarafından ker_def

atv’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, 16. bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları’nın 16. Bölümünde Gülayşe ve Nizam’ın yıllar sonra kavuşması bölüme damga vurdu. Dizi, #AteşKuşları etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Ateş Kuşları, dizisi iyi reytingler almaya da devam ediyor. İkinci sezonda da devam etmesi beklenen projelerden olan Ateş Kuşları’nda 16 bölüm geride kalmış oldu. Peki Ateş Kuşları’nın 16. bölümünde neler oldu?

Barbaros; Nizam Eyüboğlu’na Lara’nın 23 yıl önce Çatal denen bir adama satıldığını, kendilerine Köksüzler diyen 5 sokak çocuğunun Lara’yı çöpten alıp büyüttüğünü, o gece Lara’yı çöpe bırakan arabanın Nermin’e ait olduğunu ancak Nermin’in bıçaklanarak öldürüldüğünü ve kendi annesi Şirin’in de işin içinde olduğunu söyledi.

Lara’yı çöpe atan kişinin Nazmiye olduğunu ve Lara’nın, öz kardeşi Menderes tarafından Çatal’a satıldığını öğrenen Nizam, fenalık geçirdi. Aynı zamanda annesinin ve babasının işlediği suçu Zıpkın’dan öğrenen Hüma ise şoke oldu.

Barbaros henüz 8 yaşındayken verdiği sözü tutarak Nizam Eyüboğlu’nu 23 yıldır hasretini çektiği kızı Gülayşe’ye kavuşturdu. Duaları kabul olan Nizam, sonunda kızına kavuştu. Nizam, Gülayşe’yi ilk gördüğü an “Kurban olduğum Allah’ım! Bu nasıl benzemek?!” diyerek, Gülayşe’nin annesi Bahar’a çok benzediğini vurguladı. Özlemle ve şaşkınlıkla birbirlerine sarılan baba kız, seyirciye duygu dolu anlar yaşattı.

Gülayşe, babasıyla Eyüboğlu Konağına mı gidecek yoksa Ateş Kuşları’yla beraber Mola Yeri’nde mi kalacak?

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşıyor.

Dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Nizam Namidar, Serkan Ercan, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu ve dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur yer alıyor.