Ana sayfa Dizi Fragmanları Akrep dizisinde hem heyecan dorukta hem moraller düzeldi!

Akrep dizisinde hem heyecan dorukta hem moraller düzeldi!

tarafından ker_def

Perşembe akşamları yayınlanmaya başlanan Akrep dizisi, yeni gününde dün akşam daha iyi reytingler alarak, geçen haftanın moral bozukluğunu bir nebze üzerinden attı. Star TV’nin gün değişikliğine gitmesinden sonra geçtiğimiz hafta bir hayli düşen reytinglerin, dün akşam yayınlanan bölümde düzeltme yapması olumlu bir sinyal oldu.

STAR TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi ‘Akrep’in dokuzuncu bölümünde heyecan ve gerilim zirve yaptı .#değerliolan etiketi ile Türkiye gündeminde yer alan ve sosyal medyada hayli ses getiren dizinin dokuzuncu bölümünde, Berna’nın ölümüyle ilgili sır perdesini kaldıracak olan görüntüler Hacer’in eline geçti. Hacer’i görüntüleri izlerken bilgisayar başında gören Ferda, yaşadığı tedirginlikle Hacer’e gözdağı vermeye çalıştı.

Merve’nin arkadaşının adının Ayşem olduğunu duyan Ferda bir anda allak bullak oldu. Kızı Merve’yle yıllar önce terk ettiği kızı Ayşem’in buluşmasını uzaktan izleyen Ferda gözyaşlarını tutamayıp duygu dolu anlar yaşadı. Ferda birbirini tanımayan iki kardeşin tanışmasını Perihan’ın sağladığından emindi.

PERİHAN GÖRGÜ TANIĞINI ÖĞRENDİ

Fikret’ten dönüş alamayan sürpriz tanık Mehmet, ofisi arayıp Perihan Emgen’le görüşmek istedi. Ancak Perihan’a bırakılan notu Duru gördü ve annesiyle ilgili olduğu için kendisi aradı. Fikret, Duru’nun Mehmet’le olan konuşmasına engel olsa da Perihan’ın Mehmet’ten haberdar olmasına engel olamadı. Ece’yle oyun oynarken flash belleğin yerinde olmadığını fark eden Ferda, soluğu Hacer’in yanında aldı. Eline geçen kozun büyüklüğünü bilen Hacer ise kurduğu planı uygularken Ferda’yı adeta parmağında oynattı.

Akrep dizisinde hem heyecan dorukta hem moraller düzeldi! 7

GÖRKEMLİ DAVETTE HESAPLAŞMA

Fikret’le olan konuşmasını anlatmak için Aras, yine Ferda’yı aradı. Onların konuşmasını duyan Hacer ise bildiklerini paylaşmak için Perihan’ın yanına gitti. Ancak Perihan’ın söylediklerine bir hayli üzülen Hacer bildiklerini anlatmaktan vazgeçti.

Gevher İlaç’ın geleneksel davetinde tüm aile bir araya geldi. Ferda’nın iğnelemelerinden bıkan Fikret öfkesine yenildi ve gizli tanıktan bahsetti. Ferda yaşadığı şokla ne diyeceğini şaşırdı.
Selma’yla çalışmak istemediğini ancak projesini satın almak istediğini söyleyen Duru’ya Selma’nın cevabı çok sert oldu. Ferda ve Fikret ilişkisini Selma’dan öğrenen Duru da büyük bir şok yaşadı.

ARAS VİCDANI İLE AŞKI ARASINDA

Aralarındaki yakınlaşmadan sonra Duru’dan uzak durmaya çalışan Aras, daha fazla dayanamadı ve duygularını itiraf etti. Aşıklar içini döküp rahatlasa da Aras yaşadığı vicdan azabını bir türlü bastıramadı.

Duru ve Aras’ı el ele gören Merve kendini tutamayıp iğneleyici konuştu ancak bu sefer Duru’nun tepkisi çok farklıydı. Duru, Fikret-Ferda ilişkisini Merve’nin yüzüne vurdu.

AKREP FERDA BİR ADIM ÖNDEYDİ AMA…

Fikret’in görgü tanığının peşine düşen Ferda, Mehmet’in izini buldu ancak katil olmadığına Mehmet’i bir türlü ikna edemedi. Bu sırada kalbi daha fazla dayanamayan Mehmet fenalaştı. Ferda Yaşlı adama yardım etmeyip onu o halde bıraktı. Perihan da Mehmet’le yüz yüze konuşmak için yola çıktı ancak yine Ferda’nın bir adım gerisinde kaldı.

Görgü tanığından kurtularak rahatlayan Ferda eve döndüğünde başka bir sürprizle karşılaştı.

Hacer hesap sormaya hazır bir halde Ferda’nın karşısında dikildi, Berna’nın cinayetiyle ilgili sırrı bildiğini açıkladı…

‘Akrep’ heyecan dolu yeni bölümüyle perşembe Star TV’de!