Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Akrep dizisinden yürek yakan bir hikaye daha çıktı!

Akrep dizisinden yürek yakan bir hikaye daha çıktı!

tarafından ker_def

Yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği, perşembe akşamları STAR TV’de ekrana gelen ‘Akrep’, heyecanlı hikayesiyle olduğu kadar duygusal sahneleriyle de beğeni topluyor. Yeni gün dolayısı ile düşen reytinglerin toparlanma noktasında olması dizi adına umut ışığı oldu. Demet Akbağ ile Evrim Alasya ikilisinin güçlü performansları ve iyi hikayesiyle Akrep dizisi bu sezonun etkileyici dram projelerinin arasına adını yazdırdı.

Annesi tarafından evlatlık verildiğini öğrenen Ayşem, anneannesi Perihan Emgen sayesinde biyolojik annesinden önce kardeşi Merve ile tanıştı. Ayşem, Merve’nin hayatına arkadaşı gibi girse de Merve’nin yaşadığı zorluklarda ona hep abla şefkatiyle yaklaştı. Merve’de suların bir türlü durulmadığı son günlerde içindekileri hep Ayşem’le paylaştı.

Akrep dizisinden yürek yakan bir hikaye daha çıktı! 8

Bir tarafta ablası olduğunu bilmeden Ayşem’i arkadaşı sanan Merve, diğer tarafta Ferda’nın günahı yüzünden Merve’ye özgürce kardeşim diyemeyen Ayşem. İkilinin sahneleri izleyecileri derinden etkilerken Müge Su Şahin (Merve) ve Beril Pozam (Ayşem) başarılı performanslarıyla göz dolduruyor.

Akrep dizisinden yürek yakan bir hikaye daha çıktı! 9

Ferda’nın itirafı ve Hacer’in karakola gidip cinayeti ihbar etmesiyle herkesin hayatının derinden etkileneceği bir döneme girilirken Merve, Ayşem’in gerçekte kim olduğunu öğrenecek mi? Perihan, Merve’ye gerçeği söylemek için ne bekliyor? Ne olursa olsun torunlarından vazgeçmeyen Perihan’ın planı ne?

Tüm bu sorular ve daha fazlasının yanıt bulacağı ‘Akrep’, yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00’de STAR TV’de!