Ana sayfa Dizi Haberleri Al sana yeni aşk üçgeni! Bir Zamanlar Çukurova’ya Ümit geldi, ortalık karıştı!

Al sana yeni aşk üçgeni! Bir Zamanlar Çukurova’ya Ümit geldi, ortalık karıştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da hızlı değişimler, gelişmeler yaşanmakta. Hünkar’ın ani gidişinin ardından, geçtiğimiz hafta da Yılmaz’ın gidişine tanıklık etti izleyici. Uğur Güneş ve Vahide Gördüm’ün ayrılmasının ardından da dizideki karakterlere yenisi eklenirken, hikaye de yön değiştirmeye başladı.

Çocukları için Yılmaz’ın ölümünden sonra konağa geri dönen Züleyha, hep olmak istediği Hünkar hanımın yerine geçti resmen! Çiftliğin işleyişini eline alan hanımağalığa soyunan Züleyha için oyundaki kartların yeniden karılacağı bir dönem geliyor gibi!

Zira, diziye geçtiğimiz hafta dahil olan Hande Soral’ın hayat verdiği Ümit, Adana’ya gelerek ortalığı biraz karıştıracak gibi duruyor! Daha şehre gelir gelmez Demir Yaman ile karşılaşan ve yolda bozulan aracının tamirine yardım eden Demir ile bakışması, izleyiciyi de ‘yeni bir aşk doğuyor’ düşüncesine yöneltti.

Al sana yeni aşk üçgeni! Bir Zamanlar Çukurova'ya Ümit geldi, ortalık karıştı! 14

Durum nereye gidecek hep birlikte izleyeceğiz ama bazı izleyiciler, Züleyha’nın Demir’i hiç sevmediği, Yılmaz’ı da kaybettikten sonra geri dönmesiyle birlikte onun aşkına inanması gerektiği düşüncesinde.

Kimi izleyenler ise dizinin sürekli bir aşk üçgeni etrafında döndürülmesinden rahatsız ve Ümit ile Demir’in aşk yaşamasına da karşı. Züleyha’nın da tıpkı Sevda ve Hünkar’ın yaşadığı süreci yaşama ihtimali ile ilgili görüşlerini ve eleştirilerini de sosyal medyadan paylaşıyorlar.

Al sana yeni aşk üçgeni! Bir Zamanlar Çukurova'ya Ümit geldi, ortalık karıştı! 15

Demir ve Ümit arasında bir aşk yaşanır mı ve bu durumda Züleyha ne yapar bilinmez ama Hande Soral’ın diziye güçlü bir karakter olarak geldiği ve Çukurova’da pek çok şeyi değiştireceği de anlaşılıyor!

Bakalım Ümit, Demir ve Züleyha’nın hayatında neleri değiştirecek?

İşte dizide Ümit ve Demir’in ilk karşılaştıkları o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Al sana yeni aşk üçgeni! Bir Zamanlar Çukurova'ya Ümit geldi, ortalık karıştı! 16

Al sana yeni aşk üçgeni! Bir Zamanlar Çukurova'ya Ümit geldi, ortalık karıştı! 17

Al sana yeni aşk üçgeni! Bir Zamanlar Çukurova'ya Ümit geldi, ortalık karıştı! 18

Al sana yeni aşk üçgeni! Bir Zamanlar Çukurova'ya Ümit geldi, ortalık karıştı! 19

Al sana yeni aşk üçgeni! Bir Zamanlar Çukurova'ya Ümit geldi, ortalık karıştı! 20

Al sana yeni aşk üçgeni! Bir Zamanlar Çukurova'ya Ümit geldi, ortalık karıştı! 21