Ana sayfa Dizi Haberleri Al Sancak dizisinin ilerleyen bölümleri milli silah sanayi şovuna dönüştürülecek!

Al Sancak dizisinin ilerleyen bölümleri milli silah sanayi şovuna dönüştürülecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Perşembe akşamları yayınlanmaya başlanan Al Sancak dizisinin ilk bölümü büyük bir ilgi gördü. Reytinglerde de çok iyi bir çıkış sergilemesi ile dikkat çeken dizinin başrolünde Uğur Güneş bulunuyor. Gülsim Ali İlhan’ın Türkiye’ye karşı hareket eden grupların ajanı olarak yer aldığı hikayede Türk askerinin kahramanlığına yönelik çok özel mesajlar veriliyor.

Yerli izleyicilerin asker dizilerine olan ilgisi zaten bilinen bir şey ve çekim kalitesinin de yüksek olmasının etkisiyle Al Sancak isimli projenin 2023 yılının en iyi işlerinden birisi olması kaçınılmaz gözüküyor. Tabii ki dizi ile birlikte amaçlanan sadece reyting değil.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yeteneklerinin de sergilenmesi ve milli silah sanayinin geldiği aşamanın da izleyicilere dizi üzerinden aktarılması gibi bir amacın varlığı da gözüküyor.

Al Sancak dizisinin ilerleyen bölümleri milli silah sanayi şovuna dönüştürülecek! 8

Görsel şovun ve savaş sahnelerinin yoğun şekilde kullanıldığı Al Sancak dizisinde, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin envanterinde bulunan yerli silah sanayi üretimi olan teknolojilerin de adeta sergilendiği bir şova dönüştürülecek.

Gerçekçilik noktasında asker dizilerinde daha önce elde edilen başarıların üzerine çıkan bir çekim kalitesi görmek, Türk dizi sektörünün de ne kadar geliştiğine işaret ediyor.

Bozdağ Film şirketinin sahibi olan Mehmet Bozdağ, yeni projesi Al Sancak ile gurur duyuyor. Bugüne kadar yapım şirketi olarak birçok projeye imza atmalarına rağmen, Mehmet Bozdağ için Al Sancak dizisi diğerlerinden daha farklı bir iş.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden büyük bir destek gördüklerinin altını çizen Mehmet Bozdağ, “Aylar süren yoğun bir çalışma programının ardından ‘Al Sancak’ TRT 1’de izleyenleriyle buluştu. Bu süreçte oyuncularımız çok ciddi eğitimler aldı. Hepimiz çok çalıştık. Çok şükür izleyicilerimiz de projemizi çok beğendi. Kahraman askerlerimizin hikayesini en güzel şekilde anlatmak için elimizden geleni yapacağız,” diye konuştu.

Al Sancak dizisinin ilerleyen bölümleri milli silah sanayi şovuna dönüştürülecek! 9

Oyuncuların böyle etkili sahnelerin yer aldığı, aksiyonu bol bir hikayede yer alabilmesi için iyi bir eğitimden geçmesi de şart. İşte bu eğitim sürecinin 3 ay sürdüğü de ortaya çıktı. Emekli Sualtı Taarruz Timi komandosu olan Bülent Kuru tarafından dizi ekibinin 3 ay süren özel bir eğitimden geçirildiği de ortaya çıktı.

Özel askeri teçhizatları, savaş sahnelerindeki gerçekçiliğin izleyicileri ikna edebilme kapasitesi, çekim kalitesi ve hikayesi ile Al Sancak dizisi etkileyici bir dizi olarak 2023 yılında milyonların kalbini kazanacak gibi gözüküyor.