Ana sayfa Dizi Haberleri Aynı Ramo dizisi gibi, Sıfırıncı Gün’de de sil baştan her şey değişecek!

Aynı Ramo dizisi gibi, Sıfırıncı Gün’de de sil baştan her şey değişecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle artık Cuma günleri buluşmakta olan Sıfırıncı Gün dizisi için çok önemli hazırlıklar yapıldığı ortaya çıktı. Zaten bu hazırlıkların ilk ipucunu yönetmen değişikliği ortaya koymuştu. Çağatay Tosun’un dizinin başına geçtiğinin ortaya çıkmasının ardından büyük değişimler olacağı anlaşılıyordu.

Aksiyon dizilerindeki başarısını kanıtlayan Çağatay Tosun’u dizi hayranları Ramo projesinde yarattığı mucizeden iyi biliyor. Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç ikilisinin çok iddialı başlayan hikayesi, ilk sezonda beklenenden çok daha düşük ilgi görmüştü. Bunun sebebi de hem kadroyu iyi kullanamamak hem de hikayenin yeterince ilgi çekici olmamasıydı.

Ancak Çağatay Tosun’un başına geçmesinin ardından Ramo dizisi ikinci sezonda fırtına gibi esti ve milyonlarca izleyicinin unutamadığı projelerden birisi oldu. Şimdi de benzer bir durumun Sıfırıncı Gün dizisi için de gerçekleşme olasılığı bulunuyor.

Aynı Ramo dizisi gibi, Sıfırıncı Gün'de de sil baştan her şey değişecek! 8

Çağatay Tosun’un yeni bir hikaye üzerinden yepyeni bir dizi hazırlığı ortaya çıktı. Oyuncu kadrosu aynı kalacak ama dizide diğer her şey değişecek. Bu konuda sosyal medya üzerinden bilgiler paylaşan televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, çok önemli noktalara değindi.

Dizinin isminin Birinci Gün olarak değiştirileceğini ve 6. bölümden itibaren de yepyeni bir hikayenin izleyicilerle buluşacağını belirten Sina Koloğlu, ‘Kendi içinde biten ve yeniden başlayan dizi’ olarak tanımlama yaptı.

Dizinin konusuna yönelik zaten eleştiriler çoktu. Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Berk Cankat, Esra Ruşan, Uğur Uzunel, Adnan Biricik gibi önemli isimler dizide bir araya geldi.

Ancak dizinin ilk 4 bölümlük performansı kimseyi tatmin etmedi. Reytinglerin de iyi gelmemesi sonucunda çok önemli değişim kararı uygulamaya başlandı.

Sina Koloğlu, yaptığı paylaşımda şu bilgileri verdi:

“TV 8 işi ‘Sıfırıncı Gün’ bekleneni veremedi. Kanal radikal bir değişiklik yapıyor. Dizinin adı değişiyor. Cuma günü 5. bölümden sonra adı ‘Birinci Gün’ oluyor. Dizinin konusu değişiyor. ‘Kendi içinde biten ve yeniden başlayan dizi’ olarak değerlendiriliyor. Aynı kadro ile devam edecek. Yönetmen Çağatay Tosun olacak. Kulağıma gelen yönetmene güven tam. ‘Başına geldiği dizileri yukarıya taşıyan bir yönetmen’ yorumu yapılıyor.”

Aynı Ramo dizisi gibi, Sıfırıncı Gün'de de sil baştan her şey değişecek! 9