Ana sayfa Dizi Haberleri Settar Tanrıöğen, aylarca Kızılcık Şerbeti sorularından kurtulamamış!

Settar Tanrıöğen, aylarca Kızılcık Şerbeti sorularından kurtulamamış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezona başladı. İlk sezonda çok başarılı bir çıkış gerçekleştiren dizide Abdullah karakterini usta oyuncu Settar Tanrıöğen canlandırıyor.

Usta oyuncu dizinin ikinci sezon için çok heyecanlı olduklarını dile getirdi. Tanrıöğen, yaz boyunca da dizinin fanları tarafından birçok soru ile muhatap oldu. Kızılcık Şerbeti dizisinin etkisi dünya çapında olunca, oyuncular da dizide neler olacağına yönelik sorular karşılaşıyor.

Settar Tanrıöğen, “Umutluyuz, sevinçliyiz, mutluyuz, çalışıyoruz. Birbirimizi çok özlemişiz, seyircimizi çok özlemişiz. Zaten yaz boyunca her karşılaştığımız yerde insanlar ne zaman başlıyor, ne olacak, kim öldü gibi sorular soruldu. Tabii ki bilmediğim için yanıt veremedim” diye konuştu.

Dizinin hikayesinde Pembe ile evli olan ama Alev karakterine de aşkını ilan eden Abdullah, yeni sezonda hikayede herkesin merak ettiği birisi haline geldi.

İki kadının karşılaşmasının yanı sıra Abdullah karakterinin duygusal savrulmalarını da Kızılcık Şerbeti dizisi hayranları merakla beliyor.

Perşembe akşamları yoluna devam eden dizinin hikayesini oyuncuların da merak ettiğini Settar Tanrıöğen’in şu sözlerinden anlamak mümkün:

“Merak ediyorum, o merak da bir oyuncu için iyi bir şey. Önümüzdeki bölümde karakterin durumunun ne olacağını merak etmek, olayların nasıl gelişeceğini merak etmek beni motive eden bir şey. Bundan hoşlanıyorum.”

Settar Tanrıöğen dizinin hayranlarından kendilerini takip etmesini istedi ve güzelliklerin devam edeceğini vurguladı.