Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alev Alev dizisinde beklenmedik yeni hamle!

Alev Alev dizisinde beklenmedik yeni hamle!

tarafından ker_def

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev bu akşam 8. bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölümde izleyicileri en çok etkileyecek sahne kuşkusuz ki Ali’ni yangında öldüğünü sandığı Çiçek’in yaşadığını görmesi olacak. Kendisinden kaçan Çiçek’in yüzünü gördükten sonra Ali’nin hayatındaki her şey bir anda değişecek. Çiçek ve Ali’nin kaderleri nasıl ilerleyecek, herkes merakla yeni bölümü bekliyor.

Peki Alev Alev dizisinin 8.yeni bölümünde başka neler yaşanacak? İşte detaylar: Cemre, akıl sağlığı raporu almak için karşısına çıktığı heyetin kararını beklerken, Çelebi’nin her şeyi altüst edecek planından habersizdir. Vergi borcu sonrası eve haciz gelme tehlikesi ile karşılaşan Ozan’ın başı, daha büyük bir belaya girer.

Ömer’in vurulmasından sonra Rüya ile Ömer’in kalpleri birbirine daha fazla kenetlenmeye başlar. Ali tarafından bıçaklanan İskender’in hastanede gözlerini açmasının ardından, Tomris ve Çiçek’i zor saatler beklerken, Ali’nin kaderi sonsuza dek değişmek üzeredir.

Alev Alev, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!