Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’in değil birçok kadının acı hikayesi bu!

Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’in değil birçok kadının acı hikayesi bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarında izleyicilerle 25 bölümü buluşan Doğduğun Ev Kaderindir’de çok önemli gelişmeler yaşandı. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin dün akşam yayınlanan 25. bölümünde izleyiciler sadece Zeynep’in hikayesi olarak değil, birçok kadının yaşadığı gerçeklerle örtüşen bir hikaye olarak ekran başında duygusal anlar yaşadı.

Zeynep’in başından geçen ne kadar çok şey birçok kadının da hayatında yaşadığı gerçeklerdi… Sosyal medyada yapılan yorumlarda da bu durumun izlerini bulabilirsiniz. Kendi yaşadıklarını hatırlayanlar mesajlarıyla Zeynep’e destek oldu.

Bir dizi hayranı birçok kişinin de düşüncelerine tercüman olan şu ifadeleri yazdı: “Şu anda birçok kadının hayatını izliyoruz. O kadar çok insan var ki böyle. Allah kimseye böyle yaşantı vermesin. Sen kadınlarımızı ruh hastası erkeklerden koru Rabbim.”

Benal doğum yaptı ve Mehdi’nin bebeğini ilk kez kucağına alan Zeynep’in duygusal anları izleyicilere gözyaşı döktürdü. “Ah Mehdi ah… Çocuğun dünyaya göz açarken sen dünyaya göz kapıyorsun. Hem de çocuğunun adı Müjgan” diye yorum bırakan bir izleyici ne kadar da haklı yorumda bulundu.

Doğduğun Ev Kaderindir 25. Bölümde başka neler yaşandı? Zeynep evine döndü. Sakine’nin yaşadığı tüm zorlukları anlayan Zeynep Sakine’yi affetti.

Mehdi tarafından kaçırılan Zeynep, onun hiç görmediği bir yüzüyle karşı karşıya kalmıştır. Mehdi tüm sağlıklı düşünebilme yetisini kaybeder. İnanmak ve tutunmak istediği tek şey Zeynep’in sevgisidir ama bunun için Zeynep’in kendisini bile yok sayacak hale gelmiştir.

Zeynep’in kaçırılmasıyla deliye dönen Barış, onu koruyamadığı için vicdan azabı çekerken Zeynep’in bulunması için varını yoğunu ortaya koyar. Bu sırada en çok yardımı da Savaş’tan görecektir. Savaş sosyal medyanın gücünü kullanarak herkesi yardıma çağırır. İki kardeşin Zeynep’i bulabilmek için gösterdikleri dayanışma aralarındaki sevgi bağını da su yüzüne çıkarmaya başlar.

Yaşananlar nedeniyle Zeynep’in de Mehdi’nin de evi yangın yerine döner. Sakine suçluluk duygusuyla Nermin çaresizlikle boğuşurken Benal büyük bir sürprizle kapılarına dayanır. Cemile endişeden deliye döner. Kardeşi hakkındaki gerçekleri görmekte zorlanır ve bu durum Nuh’la aralarına gerginlik tohumları ekmeye başlar.

Zeynep yaşadığı travmanın şokuyla mücadele ederken gelen doğum günü sürpriziyle tekrar gülümsemeye çalışır. Cemile’nin kafasında ise Mehdi’nin hayatını tekrar yoluna sokması için başka planlar vardır.