Ana sayfa Sinema Kalp Yarası dizisi ile parlayan Toprak Can Adıgüzel’in ilk filmi görücüye çıkıyor!

Kalp Yarası dizisi ile parlayan Toprak Can Adıgüzel’in ilk filmi görücüye çıkıyor!

tarafından ker_def

Yıldız Tozu filminin galası Beyoğlu Atlas sinemasında yapıldı. Geceye tam kadro katılan oyuncular ve ekim dakikalarca alkışlandı. Mustafa Kutlunun aynı adlı eserinden uyarlanan “Yıldız Tozu” sinema filmi 22 Eylülde seyircisiyle buluşuyor.

Filmin başrol oyuncuları oldukça heyecanlı olduklarını ve sinema severlerin aileleri ile gönül rahatlığı içinde, samimi ve duygusal yer yer kahkahalarla keyifli anlar yaşayarak izleyebilecekleri bir film olduğunu ifade ettiler.

Filmin Yönetmeni Ahmet Sönmez ise “Herkesin kendinden bir şey bulacağını ve bu filmin aslında “Hem çocuk filmi hem de çocukluk filmi” dedi.

Toprak Can Ardıgüzel için yepyeni bir deneyim anlamına gelen film, genç oyuncunun kariyerindeki ilk sinema filmi özelliği de taşıyor. Alev Alev dizisinde Ali karakteri ile dikkat çeken, Kalp Yarası dizisindeki Yaman karakteri ile öne çıkan oyuncu, Sevmek Zamanı ve Benim Güzel Ailem projelerinde de deneyimler yaşadı.

24karefilm yapım ve sinehane ortak yapımı olan “Yıldız Tozu” filminin oyuncu kadrosunda; Süleyman Biçen, Berat Çağan, Toprak Can Adıgüzel, Serdar Özer, Devrim Açelya Yılhan, Türkü Turan, Birgül Ulusoy, Egemen Duman, Ahmet Yılmaz, Mihrimah Cankur gibi isimler bulunuyor.