Ana sayfa Dizi İzle Masum 30 Nisan Cuma 404. bölümde Gora harekete geçiyor!

Masum 30 Nisan Cuma 404. bölümde Gora harekete geçiyor!

tarafından ker_def

30 Nisan Cuma günü saat 15.20’de izleyicilerle buluşmakta olan Masum dizisi Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizilerinden birisi. 404.yeni bölümde Gora harekete geçiyor. Peki başka neler olacak?Haberimizde tüm ayrıntıları bulabilirsiniz.

Masum’da bugün Gora Modi ailesinden intikam almak için harekete geçer. Gopi, Kokila, Mira ve Vidya Gora’nın elinden kurtulabilecek mi? Gora Daram’a şehri terk edeceğini söyledikten sonra gerçek planını uygulamaya geçer. Modi ailesinin başına büyük bir iş açmayı hedefleyen Gora, Gopi, Vidya, Kokila ve Mira’yı kaçırır.

Tüm Modi ailesinden intikam alacağını söyleyen Gora, Mira’ya silah doğrultur. Durga Mira’nın önüne geçer ve kurşunların hedefi olur. Gora Kokila’ya kırık camların üzerinde yürümesini söyler. Gopi annesinin çektiği eziyete dayanamaz ve Gora’yı tehdit eder fakat Gora onları rahat bırakmaya yanaşmaz. Modi ailesinin dört kadını Gora’nın elinden kurtulabilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel