Ana sayfa Dizi Haberleri Alevlerin Ardında isimli diziye yeni bir oyuncu daha katıldı…

Alevlerin Ardında isimli diziye yeni bir oyuncu daha katıldı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in dikkat çeken dizisi Alevlerin Ardında, Show TV için çekiliyor. Dizinin aynı isimle yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmezken, oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bir yapım olduğu da netleşen isimlerle ortaya çıkmakta. Ay Yapım imzalı dizide, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü ve Demet Evgar başrollerde oynayacak.

Bir süredir diziyle ilgili çalışmalar sürüyor. Show Tv’nin yeni sezon sürprizlerinden birisi de Alevlerin Ardınnda dizisi. Kadın ağırlıklı başrol kadrosu izleyenlerin dikkatini çekerken, hikayesiyle de çok konuşulacak bir proje bekliyor ekran başındakileri! Halen hazırlıkları devam eden dizide ayrıca Toprak Can Adıgüzel, Sema Kekiç ve Cem Bender’in yanı sıra geçtiğimiz günlerde Fatih Çetintaş’ın katıldığı öğrenilmişti.

Genç bir tiyatro oyuncusu olan Çetintaş, ilk kez bir dizide rol alacak. Büyük bir yangın, bir felaketin ardından hayatları değişen üç kadının hikayesinin anlatıldığı dizinin yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız üstleniyor. Diziye son olarak katılan isim ise Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Ergün Metin oldu.

Metin, daha önce Takım: Mahalle Aşkına, Gayrimeşru, Çukur, Dudullu Postası ve Bizim İçin Şampiyon yapımlarında rol almıştı.

Alevlerin Ardında isimli diziye yeni bir oyuncu daha katıldı... 7

İddialı projede Demet Evgar’ın da yer alması, özellikle Avlu izleyenlerin heyecanla beklediği bir ayrıntı. Zira Evgar, Avlu’da oynadığı Deniz karakterindeki başarılı performansı ile herkesi bir kez daha büyülemişti. Oyuncu, rol aldığı bütün yapımlarda canlandırdığı karakterlerle konuşturuyor. Bu kez nasıl bir rolle ekrana döndüğü ise merak konusu…