Ana sayfa Kadın Haberleri Meğer mazileri eskiymiş! Gözde Kansu ve Sıla’nın yıllar yıllar önceki hallerine şaşırıp kalacaksınız…

Meğer mazileri eskiymiş! Gözde Kansu ve Sıla’nın yıllar yıllar önceki hallerine şaşırıp kalacaksınız…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şarkıcı Sıla ve Oyuncu Gözde Kansu ile ilgili detayı kimileri biliyor olabilir ama pek çok kişinin de bu ayrıntıyı ilk kez öğreneceği aşikar! Zira kendilerinin de üzerine basarak paylaşmalarından belli ki çok eskilere dayanan dostlukları, öyle 5-10 yıllık bir mazinin ötesinde bir durum!

Bir oyuncu, biri şarkıcı olan iki arkadaş, 11 yaşından beri birbirlerini tanıyorlar. İkisi de 1980 doğumlu. Sıla, 17 Haziran’da 40 yaşına girdi. Gözde Kansu ise 23 Ağustos’ta kutladı doğum gününü. İkisi de aynı yaşta olan Gözde Kansu ve Sıla, okul yıllarından beri yakın arkadaşlar.

Dile kolay tam 29 yıllık bir arkadaşlık bu! O yıllarda ne olacaklarını bilmedikleri kesin ama ünlü olmalarına karşın iki iyi dost hiç ayrılmamış ve dostlukları da hala devam ediyor. Sanat camiasında zor bulunan bir işi başaran Kansu ve Sıla, 40. yaşları şerefine takipçileriyle aşağıdaki fotoğrafı paylaştılar.

Meğer mazileri eskiymiş! Gözde Kansu ve Sıla'nın yıllar yıllar önceki hallerine şaşırıp kalacaksınız... 9

 

Meğer mazileri eskiymiş! Gözde Kansu ve Sıla'nın yıllar yıllar önceki hallerine şaşırıp kalacaksınız... 10

Sıla Gençoğlu, “11 yaşımızdan beri her yaşımıza şahidiz. Hep de öyle olsun. 40 dediği neçü hocam, zaten bu seneyi es geçiyoruz, seneye gireriz” diyerek Gözde Kansu’yu ve onun doğum günü olan 23 Ağustos’u da notuna ekledi.

Gözde Kansu da “Ne güzel uyandırdın hocam. Bi yaşıma daha girdimleri de sayarsak çok oluyoruz. Bizi kim tutar je’taime bcp moruklayana kadar” diyerek dostluklarının bir ömür boyu süreciğini ifade etti.

Sıla Gençoğlu daha sonra yıllar önce okul üniformalarıyla birlikte okudukları okulun koridorunda neşe içinde gülerken çekilmiş aşağıdaki fotoğraflarını paylaştı.

İşte o fotoğraf:

Meğer mazileri eskiymiş! Gözde Kansu ve Sıla'nın yıllar yıllar önceki hallerine şaşırıp kalacaksınız... 11

Fotoğrafa bakınca bir nebze de olsun Gözde Kansu’yu tanımak belki mümkün olabilir ama Sıla’nın değişimi çok daha net duruyor. İki ünlü ismin hala aynı duygularla arkadaşlık ediyor olmaları ise pek çok kişiyi şaşırttı. Sıla’nın yaptığı paylaşıma takipçilerinin yorumlarından da görülmekte bu durum. Kimi takipçileri “Hiç değişmemişsiniz” derken, kimileri de “Hangisi Sıla?” diye soruyor. Fotoğraf 6 saat içinde 95 bine yakın beğeni aldı.