Ana sayfa Kadın Haberleri Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’i coşkudan havaya zıplatan bakın neymiş?

Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’i coşkudan havaya zıplatan bakın neymiş?

tarafından ker_def

elevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Reyyan karakterini oynayan Ebru Şahin, dizinin 3. sezon çekimleri için bir süre önce Midyat’a gitmişti. Oyuncu, dizinin yeni sezonu öncesinde at bindiği sahnede şaha kalkan atın üzerinde ne kadar ustalıkla durduğunu da paylaştığı fotoğrafla göstermişti. Daha önce başka dizilerde rol alsa da asıl çıkışını Hercai ile yapan genç oyuncu, iş hayatındaki başarısıyla mutluluğu da bulmuş görünüyor.

Ebru Şahin, takipçileri tarafından heyecanla izlenen bir isim. Instagram’da yaptığı paylaşımlara bir anda binlerce beğeni ve yorum yağıyor. Oyuncunun son olarak yaptığı paylaşım da aynı şekilde takipçilerinden büyük beğeni aldı. Vakit buldukça çekim yapılan yerleri keşfetmeye çıkan oyuncunun yine böyle bir anda çektirdiği bir fotoğraf instagram’da yer aldı.

Mardin-Midyat yöresini çok sevdiğini daha önce de ifade eden oyuncu, bu kez Van Gölü kıyısında çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Oyuncunun üzerindeki hellenistik tarzı yansıtan kıyafetlerle verdiği aşağıdaki pozuna, bölgenin kendi üzerindeki etkisini anlatmaya çalıştığı sözleri dikkat çekti. Oyuncunun üzerinde sanki mitolojik hissi veren kıyafetleri ve tarzıyla fotoğraftaki coşkusu da görülebiliyor.

Adeta eski çağlardan bir kare gibi duran fotoğrafla oyuncu, bulunduğu yerin tarihine uyum sağlamaya çalışan bir görüntü çiziyor. Ebru Şahin’in o coşkulu ve dikkat çeken fotoğrafları aşağıda…

…ona bürünmeden ama ondan alarak, kendini kaybetmeden ama kendinden vererek koca bir coğrafyayı üstüne giymek????

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'i coşkudan havaya zıplatan bakın neymiş? 8

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'i coşkudan havaya zıplatan bakın neymiş? 9