Ana sayfa Dizi Haberleri Aleyna Tilki’nin yeni dizisi Bu Benim Masalım’a genç oyuncu Göksun Büyükkahraman katıldı!

Aleyna Tilki’nin yeni dizisi Bu Benim Masalım’a genç oyuncu Göksun Büyükkahraman katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Exxen isimli yeni dijital platformda yayınlanacak olan Bu Benim Masalım, Aleyna Tilki’nin dizisi olarak anılıyor… Genç şarkıcı ile birlikte bu projede Survivor birincisi olan Cemal Can da başrolde yer alacak.

1 Ocak 2021 tarihinde açılması beklenen Exxen’in iddialı dizilerinden biris olan Bu Benim Masalım’ın kadrosu da genişliyor. Diziye yeni katılan isim ise Göksun Büyükkahraman oldu. Tiyatro oyunları ile tanınan 1995 doğumlu Büyükkahraman eğitimini Craft Tiyatroda tamamladı ve 3 yıldır da çeşitli oyunlarda görev alıyor.

Killology, Kalp isimli tiyatro oyunlarında Koreograf olarak yer alan Büyükkahraman, Evlat isimli Şükran Ovalı ve Onur Saylak’ın da yer aldığı projenin ise yardımcı yönetmenliğini yapıyor. Yeşil Arabalar Günü isimli oyunda ise asistan olarak bulunan Büyükkahraman, tiyatro sahnesinde başladığı oyunculuk deneyimini, şimdi de dizi setlerine taşıyacak.

Aleyna Tilki'nin yeni dizisi Bu Benim Masalım'a genç oyuncu Göksun Büyükkahraman katıldı! 7

Bu Benim Masalım isimli dizinin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor. Hikayeyi yazan isimler ise Deniz Gürlek ve Melek Seven. İzleyicilerin yeni tanımaya başladığı genç yeteneklerden olan Büyükkahraman, tiyatro camiasında ise kendisine bir yer edinmeye başladı ve şimdi de dizi dünyasına açılıyor.