Ana sayfa Dizi Haberleri Babil final yaptı ama Mert’i canlandıran Gürberk Polat için yeni dizi kapısı açtı!

Babil final yaptı ama Mert’i canlandıran Gürberk Polat için yeni dizi kapısı açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Babil, aslında dijital bir proje olarak ortaya çıkmış, sonrasında bein Connect ile anlaşma sağlanamayınca, Star TV tarafından satın alınmıştı.

Dijital için başlandığı için de oyuncular 20 bölüm süren yapımın normal bir sürede tamamlandığı görüşünde. Nur Fettahoğlu, bu düşüncesini röportajında açıkladı ve dizinin final yapmasından da pek rahatsız olmadığını söyledi. Babil dizisinin bitişi ise birçok hayranın içini burktu…

Dizide usta isimlerin yanında genç oyuncular da vardı ve bu isimlerden Mert karakterini canlandıran Gürberk Polat büyük dikkat çekti. 2 yıldır oyunculuk yapmakta olan Polat, ilk olarak Benim Tatlı Yalanım dizisinde görünmüştü. Kırk Yalan isimli sinema filminde de küçük bir rolde bulunmuştu.

Ancak Babil dizisinde Mert karakterinde çok başarılı olan Gürberk Polat, yeni sezonun iddialı dizisinde kendisine yer kaptı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Show TV için hazırlıkları devam eden Kırmızı Kamyon isimli dizinin kadrosuna Gürberk Polat da dahil oldu…

Babil final yaptı ama Mert'i canlandıran Gürberk Polat için yeni dizi kapısı açtı! 7

Kırmızı Kamyon dizisinin kadrosunda şimdiye kadar ismi açıklananlar; Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan ve Gürberk Polat olarak ortaya çıktı.