Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D ve Star TV’nin iki yeni dizisi hem rakip hem de kader ortağı!

Kanal D ve Star TV’nin iki yeni dizisi hem rakip hem de kader ortağı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının reyting rekabetinde yeni diziler için alan açmak çok zor bir iş… Alev Alev, Show TV ekranında bu sezon başarılı olarak kendine yer açtı. Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor gibi iki güçlü ve kemik izleyicisi olan dizinin yanında artık perşembe rekabetinde Alev Alev’in de ismi var.

Ancak TRT1 ekranında 4. sezonu yayınlanan Kalk Gidelim bu rekabette geriye düşerek, final kararına katlanmak durumunda kaldı. Şimdi ise hem Star TV hem de Kanal D, yeni dizileri ile perşembe rekabetinde iyi bir konum elde etme çabasına girişti.

Star TV’nin Sol Yanım dizisi ilk 3 bölümü ile bir grup izleyici tarafından beğenilse de reytingler düşük geldi. 17 Aralık Perşembe yani bu akşam yayınlanacak olan 4. bölüm büyük önem taşıyor. Reytinglerin yukarı yönlü çıkış yapması dizinin geleceği adına çok önemli bir konu…

Kanal D ve Star TV'nin iki yeni dizisi hem rakip hem de kader ortağı! 8

Benzer bir durumu da Kanal D’nin yeni aile komedisi İyi Aile Babası dizisi yaşıyor. İlk bölümü iyi reyting alan ama ikinci bölümü izleyicileri o kadar da cezbetmeyen dizinin 3. bölümünü bu akşam izleyeceksiniz. İyi Aile Babası da reytingleri ile değerlendirilecek ve düşüş yaşanır ise bu dizi adına kötü bir durumun habercisi olacaktır.

Sonuç olarak; Star TV Sol Yanım ve Kanal D’de İyi Aile Babası dizileri ile perşembe rekabetinde yer almak gibi ortak bir amaca sahip.

Kanal D ve Star TV'nin iki yeni dizisi hem rakip hem de kader ortağı! 9

Her iki dizi de aynı zaman diliminde ekrana geldiği için birbirlerine rakip. Bunun yanı sıra her ikisi de reytinglerde düşük bir noktada ve kalıcı olabilmek için yükselmek zorunda. Yani aynı kaderi paylaşıyorlar.

Bakalım bu iki dizi de perşembe rekabetinde tutunabilecek mi? Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümlerin reyting sonuçları önemli bir veri olarak kabul edilecek.