Ana sayfa Dizi Haberleri Ali Vefa duyguları alt üst eder, Nazlı vicdanlara seslenir! Mucize Doktor’un gerçek mucizesi!

Ali Vefa duyguları alt üst eder, Nazlı vicdanlara seslenir! Mucize Doktor’un gerçek mucizesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Birini bayıltıyorsa beni de bayıltır! Mucize Doktor’da Ali Vefa her hali ile sosyal medyayı sallıyor! Kimi zaman güldürüyor, kimi zaman üzüyor. Ekran başında gözyaşlarını sevinç için akıtan da var, üzüntüden akıtan da var…

Dizi, izleyicileri duygudan duyguya sürüklüyor. Asıl mucize ise vicdanlara dokunmayı başarması…

Mucize Doktor dizisi gerçek anlamda izleyicinin bilinçlenmesini sağlamanın yanı sıra bunu da ekran başında keyifle izlenebilecek bir kurgu ile başarıyor.

Ali Vefa duyguları alt üst eder, Nazlı vicdanlara seslenir! Mucize Doktor'un gerçek mucizesi! 12

Fox TV ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisi, 26 Eylül akşamı 3. bölümüyle yine büyük beğeni topladı.

Savant sendromlu Ali Vefa’nın hikayesi ile otizimli bireyleri daha iyi anlama konusunda önemli bir mesafe alınmakta.

Topluma verilen bu büyük mesaj Mucize Doktor dizisiyle birlikte önemli bir ilerleme sağlayabilir. Sosyal medyaya dizi sırasında yansıyan mesajlar da hedefe ulaşıldığını gösteriyor.

Ali Vefa duyguları alt üst eder, Nazlı vicdanlara seslenir! Mucize Doktor'un gerçek mucizesi! 13

Ferman’ın 3. bölümde Ali Vefa’yı koruması, onore etmesi, elini omuzuna dokunması ve “Ne olursa olsun inanmaya devam edeceksin bu hayatta” sözü de izleyicileri mutlu etti.

Ferman’ı kızanlar artık bu kızgınlıklarını da bu sahne ile unuttu. Ferman’ın da çocuklar konusundaki hassasiyetini Adil’in ortaya koyması, merakla beklenen gizli sırrın da yavaş yavaş aralanmasını sağlayacak ama bir kaç bölüm daha beklememiz gerekecek.

Ali Vefa duyguları alt üst eder, Nazlı vicdanlara seslenir! Mucize Doktor'un gerçek mucizesi! 14

Dizide Taner Ölmez’in başrolünde yer aldığı Ali Vefa karakterinin zaman zaman söylediği sözler sosyal medyada espri dalgası oluşmasını sağlıyor.

Dizinin 3. bölümünde de yemek seçimi sahnesi bir hayli gülümsetti.

Sinem Ünsal’ın canlandırdığı Nazlı ile Ali Vefa’nın birlikte sahneleri izleyicileri çok mutlu etmekte.Bu sahneleri gülümseyerek takip eden dizinin hayranları, 3. bölümdeki yemek seçme sahnesine de adeta bayıldı.

Ali Vefa duyguları alt üst eder, Nazlı vicdanlara seslenir! Mucize Doktor'un gerçek mucizesi! 15

Ali Vefa’nın imam bayıldı için yaptığı yorum da sosyal medyada kısa sürede esprilerin havada uçuşmasına sebep oldu.

“Birini bayıltıyorsa beni de bayıltır” ifadesini kullanan Ali Vefa, aslında otizmli bir bireyi hayata nasıl baktığını da anlatıyor.

Ali’ye yemek beğendirme sahnesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

Dizide Ali Vefa’nın birçok deyimi anlamaması, her sözü direkt olarak algılayıp kinayeleri fark etmediği sahneler de sosyal medyada konuşuluyor.

Nazlı’nın Adil bey ile telefonla konuşmasını duyan Ali’nin gönül kırıklığı da izleyicileri de çok üzdü. Sosyal medyada birçok yorum yapıldı.

Ali Vefa duyguları alt üst eder, Nazlı vicdanlara seslenir! Mucize Doktor'un gerçek mucizesi! 16

Mucize Doktor bu tür sahnelerle aslında otizmli bir bireye nasıl yaklaşılması gerektiğini de topluma anlatması bakamından önemli bir sorumluluk üstleniyor.

Ali Vefa’nın “İnsanları dinle ama imkansıza da inan” sözü ise 3. bölümün ana mesajı olarak izleyiciye ulaştırıldı. Yine sosyal medyada çok konuşulan bir söz oldu bu…

Ali Vefa duyguları alt üst eder, Nazlı vicdanlara seslenir! Mucize Doktor'un gerçek mucizesi! 17

MF Yapım ve Tohum Otizm Vakfı’nın otizme dikkat çekmek için Mucize Doktor’da güçlerini birleştirdiğini ve bu tür mesajların da uzmanlar tarafından özel olarak diziye yerleştirildiğini hatırlatalım.