Ana sayfa Dizi Haberleri Alihan çoktan kaybetti, kimse inanmıyor! Yasak Elma’ya eleştiriler sürüyor!

Alihan çoktan kaybetti, kimse inanmıyor! Yasak Elma’ya eleştiriler sürüyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de dün akşam 24. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisinin final sahnesinde, Ender’in Alihan’a yaptığı evlilik teklifi şok etkisi yarattı!

Şimdi herkesin aklındaki tek soru, Alihan’ın bu teklifi kabul edip etmeyeceği!

Ender, Halit’ten ve Yıldız’tan intikam almak için oyunlarına Alihan’ı da alet edecek.

Yaptığı plana göre, şirketteki yüzde 5 hissesini Alihan’a vererek onun söz sahibi olmasını ve Halit’i batırmasını sağlayacak.

Bunun karşılığında da güçlerini birleştirmek için Alihan’a evlenme teklif etti.

Geçtiğimiz hafta tanıtımlarda yer alan bu teklif, izleyenleri şoke ederken yeni bölümde bir sonraki sahne de merak konusu olmuştu.

Yani Alihan’ın bu teklife ne yanıt vereceği.

Annesinin babasını aldattığı adamın Halit olduğunu anladıktan sonra intikam yeminleri eden Alihan, bu intikamı için Zeynep ile olan ilişkisine kıyacak mı hep birlikte göreceğiz.

Dizinin bu sahnesini büyük merakla bekleyen izleyiciler, ne yazık ki Ender’in evlilik teklif ettiği o anın devamını haftaya izleyebilecek.

 

Alihan’ın intikam almak adına Ender ile anlaşmalı evliliği, Zeynep’le ilişkisinin bitmesine neden olacak!

Zeynep’e gerçekleri anlatsa bile, Alihan’ın bu denli intikam dolu oyununun içinde Zeynep’in yer almak istemeyeceği de diziyi izleyenler tarafından biliniyor.

Alihan’ı önce güldüren, sonra da şoke eden teklifin yanıtının ne olacağını bir sonraki bölümde izleyeceğiz.

Ancak sosyal medyada dizinin takipçilerinin yaptıkları yorumlara bakılırsa, Alihan’a pek güven yok!

Daha önce de travmatik olayları nedeniyle Zeynep’i bırakan Alihan’ın, ömrü hayatı boyunca psikolojisinden kurtulamadığı bu olayın sorumlusunun Halit olduğunu öğrenmesinden sonra Ender’in kötü oyununa dahil olacağını düşünüyor izleyiciler.

Heyecanlı bir yerde 24. bölüm finali yapan dizinin 25. bölümü merakla beklenirken, izleyicilerden gelen yorumlar ise olayların buraya gelmesinden yana duydukları tepkilerle dolu.

İşte o sahne:

İşte o yorumlardan bazıları…

Alihan çoktan kaybetti, kimse inanmıyor! Yasak Elma'ya eleştiriler sürüyor! 18 Alihan çoktan kaybetti, kimse inanmıyor! Yasak Elma'ya eleştiriler sürüyor! 19 Alihan çoktan kaybetti, kimse inanmıyor! Yasak Elma'ya eleştiriler sürüyor! 20 Alihan çoktan kaybetti, kimse inanmıyor! Yasak Elma'ya eleştiriler sürüyor! 21 Alihan çoktan kaybetti, kimse inanmıyor! Yasak Elma'ya eleştiriler sürüyor! 22 Alihan çoktan kaybetti, kimse inanmıyor! Yasak Elma'ya eleştiriler sürüyor! 23 Alihan çoktan kaybetti, kimse inanmıyor! Yasak Elma'ya eleştiriler sürüyor! 24 Alihan çoktan kaybetti, kimse inanmıyor! Yasak Elma'ya eleştiriler sürüyor! 25 Alihan çoktan kaybetti, kimse inanmıyor! Yasak Elma'ya eleştiriler sürüyor! 26 Alihan çoktan kaybetti, kimse inanmıyor! Yasak Elma'ya eleştiriler sürüyor! 27 Alihan çoktan kaybetti, kimse inanmıyor! Yasak Elma'ya eleştiriler sürüyor! 28 Alihan çoktan kaybetti, kimse inanmıyor! Yasak Elma'ya eleştiriler sürüyor! 29