Ana sayfa Dizi Haberleri Alın da başınıza çalın! Hercai dizisinde izleyici senariste ayar çekti!

Alın da başınıza çalın! Hercai dizisinde izleyici senariste ayar çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Hercai dizisinde 46 bölüm geride kaldı ve 13 Kasım akşamı da 47. yeni bölümü izleyeceksiniz. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı, Midyat’ta yoğun bir tempoda çekimlerine devam edilen Hercai dizisinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

İkinci sezona düşük reytinglerle başlayan ancak sırların yavaş yavaş ortaya çıkması ile hikayenin hızlanması sayesinde izleyicilerini yeniden toplamaya başlayan bir Hercai gerçeği görüyoruz… Dizinin 47. bölümünde yaşanacaklar da yükseliş temposunun devamının sağlanması adına çok önemli olacak.

Miran’ın oğlu olduğunu öğrenen Hazar’ın bundan sonra ne yapacağını izleyiciler merakla bekliyor. Birçok dizi hayranı artık Hazar’ın Miran’ın oğlu olduğu gerçeğini kabul etmesi gerektiğini belirtiyor. Diziye 3. sezonda katılan Doğan Bayraktar’ın canlandırdığı Aslan Aslanbey karakteri ise izleyicilerden olumsuz yorumlar almaya devam ediyor.

Alın da başınıza çalın! Hercai dizisinde izleyici senariste ayar çekti! 7

Aslan karakterini pek de sevemeyen izleyiciler, “Yeter artık Aslan’ı da alın başınıza çalın, vallahi bıktık, eski tadı yok” diyerek dizinin hikayesine yönelik eleştiriler de yapmayı sürdürüyor. Senaryoda Aslan karakterine fazla yer verilmesinden de rahatsız olduklarını belirten dizi hayranları, senaristlere laf çarpmaktan da geri durmuyor. Dizinin eski halinin daha iyi olduğunu ve hikayenin artık ilgilerini çekmediği eleştirileri yapanlar da bir hayli fazla….

Aslan’ın babaannesine hitaben şu sözleri izleyicilere fena dokundu: Sırrını sana bırakıp hiçbir şeye dokunmadan, Reyyan’ı alıp gidecektim babaanne. Ama şimdi Reyyan’ı alıp giderken, seni de mahvedip gideceğim.”

Aslan’ın “Reyyan’ı da alıp gideceğim” sözleri izleyicileri deli etmeye yetti. 47. bölümden yayınlanan fragmana birçok Hercai hayranı sinir olduğunu belirtiyor…

İşte Hercai dizisinin 13 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak olan 47. bölümünden ilk fragman: