Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz ve Deniz Can Aktaş ikilisi film çekimi için Bandırma’da!..

Alina Boz ve Deniz Can Aktaş ikilisi film çekimi için Bandırma’da!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çekimlerine geçtiğimiz aylarda başlanan ve baş rollerinde Alina Boz’la Denizcan Aktaş’ı bir araya getiren Bandırma Füze Kulübü filminin setinden yeni kareler, filmin instagram hesabından paylaşıldı.

Filmin setinden yeni paylaşılan fotoğraflar, genç nesil oyuncular arasında en çok sevilen isimlerin başında gelen Denizcan Aktaş ve Alina Boz’un hayranları arasında da heyecan yarattı.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak, yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği Bandırma Füze Kulübü filmi Mudanya, Bandırma ve İstanbul Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekilecek.

Filmin seti Bandırma’ya taşındı. Instagram hesabında setten ikilinin görüntüleri paylaşılarak “Gerçek hikaye yuvasına döndü.. Bandırma Füze Kulübü filminin çekimleri tüm hızıyla Bandırma’da devam ediyor” dendi

Alina Boz ve Deniz Can Aktaş ikilisi film çekimi için Bandırma'da!.. 8

Filmde Alina Boz Ve Deniz Can Aktaş’a Erkan Kolçak Köstendil, Atay Yıldız, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Altan Erkekli ve Alican Yücesoy’un da aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

1950’li yıllarda yaşanan gerçek bir olaydan esinlenen ve bir dönem filmi olan Bandırma Füze Kulübü’nün setinden yapılan paylaşımlarda her ikisi de dönemin kıyafetleriyle görünen iki genç ve yetenekli oyuncu çok farklı bir şekilde hayranlarının karşısına çıkacak.

Alina Boz ve Deniz Can Aktaş ikilisi film çekimi için Bandırma'da!.. 9

Müziklerini Yıldıray Gürgen’in yapacağı filmin senaryosunu ise Mert Dikmen, Mustafa Uslu ve Ayberk Olgay kaleme aldı. Bandırma Füze Kulübü’nün, önümüzdeki yıl baharında vizyona girmesi planlanıyor.

Film, Türkiye’nin ilk uzay oluşumu Bandırma Füze Kulübü’nün hikayesini anlatacak. 50 yıl önce uzaya roket fırlatan gençlerin hikayesi şöyle:

Bandırma’da lise öğrencisi bir grup genç 1950’li yıllarda Sputnik I’in uzaya fırlatılmasından etkilenerek bir füze kulübü kurmaya karar verdi. Kulüp üyesi olan gençler uzay ve evren konularını tartışılıyorlardı. Kulüp kısa zamanda büyüdü ve Bandırma Havacılık ve Uzay Araştırmaları Derneği’ne dönüştü.

En büyük amaçları uzaya bir roket fırlatmak olan bu gençler 1 metre boyunda ve 3 kilogram ağırlığında bir roket inşa ettiler. Ancak bu roket yerden 40 metre yükselebilmiş ve sonra denize düşmüştü. Gençler ikinci denemelerinde roketlerini 750 metreye çıkarmayı başardı. Kendileriyle alay edilmesine aldırmayan gençler birçok denemenin sonunda roketlerini 5.415 metreye kadar uçurmayı başardı.