Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz ve Tarık Emir Tekin Zengin Kız için sete çıktı!

Alina Boz ve Tarık Emir Tekin Zengin Kız için sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran dünyası yeni bir çift kazanıyor. Bugüne kadar rol aldığı dizilerle başarısını kanıtlayan Alina Boz ve ilk dizisi Sadakatsiz ile büyük bir çıkış yakalayan Tarık Emir Tekin, Zengin Kız isimli dizinin başrolünde bir araya geliyor.

Her ikisi de son dönemin en dikkat çekici isimlerinden olan Alina Boz ve Tarık Emir Tekin nihayet yeni dizileri Zengin Kız için çekimlere başladı. Zengin Kız dizisi, en son Maraşlı ile büyük başarı yakaladıktan sonra ekrana ara veren Alina Boz’u yeniden hayranlarıyla kavuşturması açısından önem taşıyor. Dizinin eylül ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Fox TV için Med Yapım tarafından çekilen dizinin adı ilk önce Zengin Kız olarak duyurulmuştu. Ardından dizinin isminin Kupa Kızı olarak değiştirildiği açıklanmıştı. Ancak setten gelen fotoğraftaki plakette dizinin adı yine Zengin Kız olarak geçiyor. Dolayısıyla dizinin adına henüz kesin karar verilemediği anlaşılıyor. Zengin Kız dizisinde Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’e usta isim Nazan Kesal eşlik edecek. Tülin Ece Yazkan ve Kadir Çermik’in de yer aldığı dizide Alina Boz bir bebek bakıcısını canlandıracak.

Alina Boz ve Tarık Emir Tekin Zengin Kız için sete çıktı! 7

Alina Boz’un Zengin Kız dizisiyle bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacağı belirtiliyor. Fakirlikten zenginliğe doğru bir hikayenin içinde yer alacak olan Zeynep karakterinin bu yolculuğu, günümüz dünyasının da en çok ilgi çeken hikayelerinden birisini anlatıyor.

En son Maraşlı ile ekrana gelen Alina Boz, Zengin Kız dizisiyle uzun bir aradan sonra nihayet hayranlarının karşısına kavuşacak. Alina Boz, Maraşlı dizisiyle rüştünü ispatladıktan sonra dizi setlerine ara vermiş, Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminde rol almıştı. Boz’un ismi Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Terzi’yle anılmış ancak başarılı oyuncu dizide yer almaktan vazgeçmişti.

Zengin Kız, Tarık Emir Tekin için de çok özel bir dizi. Londra’da oyunculuk okudukta sonra Türkiye’ye dönen ve Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini başarıyla canlandıran Tarık Emir Tekin, Zengin Kız dizisinde ilk kez başrolde yer alacak. Zengin Kız, Tarık Emir Tekin’in ikinci dizisi olacak.